Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1610895

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: då får man se Ostens drag när FBK vill kopiera Luleå och helt sonika ska värva 3(?) spelare från er.

Angående matchen igår var jag orolig innan. Såg reprisen från er match mot LHC och var riktigt imponerad.

Ttodde faktiskt ni skulle ta det men manfallet påverkade rejält tror jag.

MoDo nästa för oss. Tar de ner oss?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Manfallet bidog nog men jag tycker att det delvis sett ut så där i tidigare matcher mellan oss och er under säsongen: vi har börjat bra men under matcherna har ni tagit över och under långa tider har vi varit nedpressade i egen zon, som regel bara varit SkAIK som kunnat lyckas med sådant mot oss. Att Luleå ändå fått ett antal pinnar av Lustan har jag bara tackat bra vakt och försvarsinsatser av utespelare för.

Det känns olustigt nog som Rönnberg och Lustorna har rätt bra koll och vilja att vinna mot oss. Känns obra om vi skulle mötas i semi eller något sådant.

Irriterande nog hade jag vant mig senaste åren med att Luleå rätt enkelt fixade lag som Lustan, Pungen, HV och Läjkers men i fallet Lustan börjar det verka tvärtom, grrr....

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k:DET hoppas vi!!! :-)  Men njaaaää, MoDO har visserligen 4 raka, men inte direkt övertygande spel, mer än Linus som spikat igen flera gånger, o vinster med 1-0...Tror INTE det räcker mot ER, tyvärr! Ska dit, KAN ju bli en underhållande o fartfylld match, får vi hoppas!  Tyvärr blir vi berövade 2 av våre norske gutter, de ska till OL o leke - KFopp har ju blitt en riktig målspruta på sistone, medans PÅge haft lite tyngre med blött krut.  Jaja, hoppas på en BRA match, förhoppningsvis inga klåpare till zebror ( igår dömde de bort 2 MoDO-mål, utan förklaring till VARFÖR de dömde bort, det ena va Offside i målgård men  det andra?  Rönnerdal han valsar...)

Jaja, som Sven säger: Vinner MoDo, äre bra domare! o omvänt.

Kommentera