Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1613060

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin:Av egenintresse hoppas jag på Västerås ;)

Heja GulSvart :)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

M.Lemiux: He he, vi har alla olika behov för att se vårt eget lag. Nyss kom jag ju fram till att Djurgårn och Malmö kunde fixa Luleåmatcher men OK, då hoppas vi att även Västerås tar steget upp. T ex genom att HVs inköp under säsong av spelare för 30 meloner innebär att de av någon anledning kastas ut av ekonomiska skäl.

Men vore rätt rätt är det förstås Trottoarkantens IF som ska kastas ur SHL av kända skäl.

Nu börjar uopplinjeringen komma. Delfinen har ikväll fått zebrorna Marcus Linde, Pehr Claesson. Det betraktar jag som fördel Luleå, dels slipper vi sådana som höjdhopparen, lärling eller kuben som kan få för sig vad som helst på isen. Dels är det inte wimmelflygel som troligen hade dömt mest rättvist. I stället har vi fått ett urval av vanliga zebror som kan förväntas döma liiite orättvist, med fördel för hemmalaget, dvs standard SHL-kvalitet.

Vingelborg dömer i stället HV-Trottoarkanrten, vilket jag tycker är bra då det ökar Trottoarkantens chanser, och jag ser ju gärna Trottoaren högt så vi kan få dem i kvarten. Vingelpellen kommer att ha många fulspelare i HV att kasta av isen och han kommer inte att dra sig för att göra det vad än Jönköpingspubliken tycker.

Kommentera