Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1613058

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Av egenintresse vill jag att Malmö lyckas ta klivet upp. Vill gärna få möjligheten se ett par Luleå matcher live nästa säsong. Ovant att efter sett de flesta hemmamatcher senaste åren gå till att se noll matcher. Trivs ändå alldeles utmärkt i Malmö, funderar ev gå och se någon match i kvalserien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin: Och tänk om både Malmö och Rögle går upp - då skulle du ha fem matcher i närområdet att se det finaste av lag:-) Jag har ju varit med om tider då Djurgårn, Gnaget och Tälje varit uppe vilket inneburit att jag kunnat se Luleå här i Fjollträsk bortåt tio matcher per säsong, vilket jag kompletterat med några resor och därför också sett det finaste av lag i andra städer inklusive i Delfinen. Men på den tiden missade jag att se de flesta matcherna förstås.

Härligt med den tekniska utveckling som nu inneburit att man kan se alla matcher på datorn. Inte bara hemma, desutom om jag jobbat sent har jag haft Lule-match uppe på en monitor samtidigt som jag arbetat på en annan. Pysslar ju med sådant som kräver att jag har 30 tums-Applemonitorer vilket inneburit utmärkt åskådande varje match numera. Har desutom sett seriematcher på laptop Wi-Fi samtidigt som konferenser, på middagar, på resa i Berlin, Prag, München, Paris, Juan-les-Pins! Helt otroligt vad allt ändrats på så kort tid. Tänk att innan dess  fick man som bäst information om mål på sportradion...

Men inget slår att vara på match. Mitt i en egen klack eller nära sarg för att se matchen ända in i rynkorna på spelarnas ansikten eller för den delen lagom högt upp mitt på en långsida med en överblick över såväl detaljer som det hela på ett sätt som vare sig daor eller TV har en sportslig att förmedla. 

För dig och andra därvarande Luleåsupportrarna - t ex jazz-uffe i dimman - hoppas jag Malmö tar paltsen av Öret; för min ich andra i Fjollträsk boende vill jag se Djurgårn isf Gnaget; bättre tryck på en DIF-match medan matcherna mot Gnaget känns som att vi bara behöver ställa ut rören och så har det alltid varit mot Gnaget förutom de år de hade en vakt utbildad på Luleås Hockeygymnasium; viktor Fasth.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin:Av egenintresse hoppas jag på Västerås ;)

Heja GulSvart :)

Kommentera