Luleå HF

115678 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1615317

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Jahaja, en dag till handlingarna och nu har vi lagen klara för kvalserien. Två av följande kommer att ta en plats i SHL till hösten efter den sista kvalserien som spelas:

Djurgårn
Gnaget
Öret
Västerås
Malmö
Rögle

Jag ser helst Djurgårn tillbaka igen, mest eftersom jag då kan gå på Svejk och på Hovet med DIF-kamrat och se bra match.

Jag tror också att DIF ska fixa detta. De får väl börja med att knäcka sin gamle vakt, gröningen Larsson.

Det andra laget kan väl bli vilket som helst. De flesta tror nog på Öret som gissningsvis är klassen bättre än övriga och håller sig kvar om de inte krisar ihop.

När det gäller kvartsfinalerna gick det som väntat; lag 1 och 2 slog lag 10 och 9. Men nog var det lite pinsamt långt inne för dem. Fast iom dessa inledande vinster tror jag det går enklare framöver.

Mest pinsamt var det att se hur zebrorna Sjökvistarn och Björk förstörde HVs chanser uppe i Schtaan. Extremt hemmabetonade blundade de för SkAIKs fulheter men tog tveksamma utvisningar på HV-spelare i parti och minut.

Med tolv minuter kvar av matchen hade zebrorna vid ett tillfälle givit HV PP, t o m 5 mot 3 för solklara utvisningar som inte ens de kunde blunda för. Men HV lyckades iunte utnyttja det. Under dessa 48 minuter av matchen tog zebrorna i stället ut hela SEX-HV.spelare! Väsentligen för tveksamma för att inte säga helt felaktiga utvisningar. SkAIK lyckades utnyttja 2 av dessa 6 PP att måla på och hade därför ledningen med 2-1, till det hjälpta av zebrorna som lydde hemmapubliken blint. 

Den ende ytterligare SkAIK-spelare de tog ut under match var Norman, när denne hade vevat klubban vilt på två meters höjd i ansiktet på en HV-spelare han fällde som en samuraj med ett svärd. Men även den utvisningen missade de blinda zebrorna och tog den först när HV-båset protesterat högljutt och zebrorna på jumotronens repris kunde se vad som hänt medan de sov.

Fy fan. 

Det här var bedrövligt. Fortsätter de med dessa zebror nu några matcher till? I så fall kan HV lika gärna kasta in handduken. Det vore mer rättvist att spela utan några domare alls när de är så extremt usla och orättvisa.

Kommentera