Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1615364

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Helvete!

Förbundet meddelar att för matchen mellan Pölsan och Warulfven har man utsett Ulf Rönnmark och Mikael Nord till zebror, ursäkta domare.

Oddsen rasar till rekordlåga nivåer för att man till matchen i Växjö mellan Läjkers och Luleå Hockey till "domare" utser:

Patrik Höjdhopparen Sjöberg
Sören Fribrottaren Persson

Jag hoppas jag får fel men enligt jante är det vanligen rätt att få fel när man får rätt eller hur det nu var. Som synes ökar förvirringen lavinartat när man börjar inse hur eländigt zebralotteriet verkar utfalla för vår del... 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

I väntan på Jobsbeslutet uppdaterar jag listan över förbundets s k huvuddomare, med de som inte dömt i gårdagens kvartsfinaler alternativt redan utsetts för pölsawarulfvsdebaclet, markerade med fetstil

Christer Lärking
Tobias Björk 
Mikael Nord 
Ulf Rönnmark 
Mikael Sjöqvist 
Marcus Vinnerborg

Thomas Andersson 
Marcus Linde 
David Bergman 
Pehr Claesson 
Sören Persson 
Wolmer Edqvist 
Mikael Holm 
Patrik Sjöberg 
Morgan Johansson 
Christoffer Karlsson 
 

Ja, Gudars skymning! Här finns verkligen ett antal zebror att välja mellan för den aktivitet som kan karakteriseras med det gamla uttrycket att välja mellan pest och kolera.

Jag tror ju att det börjar luta mot höjdhopparen och fribrottaren men utesluter inte att Wolfram eller Molgan kan dyka upp för att hemmadöma efter "bästa" förmåga. 

Tänk att för några år sedan skulle man varit säker på att få Kuben och vetat att det varit utmärkt, men Kuben har ju på senare år verkat slappa ihop så inte ens han känns som något att hoppas på. 

Om man i första hand skulle önska - vilket är rätt omöjligt, med hänvisning till vad vi har att välja mellan - bästa möjliga rättskipare, skulle jag föredra zebror som har mental styrka att inte känna så liten press som möjligt att tillfredsställa publiken samt zebror som har erfarenhet av slutspel och undviker att leta upp tveksamma utvisningar för att blåsa sönder matchen. Rookiesarna och Molgan vill man ju slippa eftersom de konsekvent kommer att hemmadöma och galningar som hopparen vill man ju inte se.

Kanske Kuben i kombination med någon som lyder honom skulle vara minst dåligt?

Jaha, undrar varför förbundet dröjer med att utse zebra för vår kvart. Kan man hoppas att de av någon moralisk anledning insett att de inte kan utsätta Luleå för den spritt språngande höjdhopparen igen?

Kommentera