Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1615372

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Där kom det!

Vi får

Thomas Andersson, Patrik Sjöberg

Inte oväntat. Låt oss hoppas att Kuben håller ordning på Höjdhopparen då och att det inte blir tvärtom. Jag hade ju helst sluppit nitlotten hjöjdhopparen, men det hade varit värre om han kommit med Molgan, Sören eller en rookie och fått för sig att visa visselpipemuskler. Kuben är ju den erfarnaste vi har och förhoppningsvis inser hopparen då att Kuben bestämmer.

Bara att gilla läget...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Hoppas som sagt att de båda Gävlarna - från den Gävliga staden - håller sig på zebramatten nu.

Och nu har Luleå linjerats upp.

Det blir de linor jag skrev om för några timmar sedan:

Första: Cam Abbott, Chris Abbott, Per Ledin.
Andra: Linus Omark, Niklas Olausson, Linus Klasen.
Tredje: Anton Hedman, Niklas Fogström, Johan Forsberg.
Fjärde: Karl Fabricius, Lucas Wallmark, Linus Persson.

Cam spelar alltså och vi får äntligen se Linusarna tillsammans i samma ordinarie lina, med Niklas Olausson som linjekompis, medan Per Ledin blir trilling-Abbott!

Bra!

Det var nödvändigt att fixa problemen och den här uppställningen visar att man verkligen gjort vad man kunnat. Nu må det bära eller brista men tack för fin hantering till Rönken och grabbarna!

På backsidan har vi 

11. Skrbek, Pavel- 10. Fransson, Johan 

7. Sandström, Jan- 6. Gunnarsson, Daniel

33. Hjelm, Andreas - 2. Kukan, Dean

Således bara förstaparet, bakom Abbottarna som känns någorlunda tryggt. Hoppas att landslagsjanne kan få ordning på Gunnarsson i försvaret och sedan känns Hjelm-Kukan som riskabelt, oj vad man saknar Robin där. Men hoppas grabbarna skärper upp sig och får stöd av Hedman-Fogström-Forsberg som helst ska hålla puck i andra zonen, om det blir den femman. 

Som extraspelare har vi som forward Mannberg och som vänsterback 19-årige Jens Högbom. Det känns synd att inte Markus Fagerudd har blivit inspelad.

När det gäller vaktsidan blir jag alltid förvirrad av linjeringen innan de rödmarkerat de som tar förstaspadarna. Enligt nuvarande ser det ut som att det är Munroe-Owuya som går upp i ringen, men nog blir det väl Lassila-Rautio?

Redigerad kommentar

Kommentera