Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1615376

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Hm, snart dags att börja samla sig för uppgiften. Fokusera på det som komma skall.

Om man för en liten stund stiger åt sidan kan man från helikopernivå identifiera att vi går till slutspelet med ett lag som producerat hyggligt under SHL denna säsong, och rört oss runt plats 2-6, men också att det finns en massa slutspelsrutin i laget som kan bli viktigt.

Så kan man se på saken, med en avgörande skillnad.

Vi kunde haft en lina med Linus Klasen-Niklas Olausson-Linus Persson för uppgiften, en Klasen som satt nytt poängrekord för klubben i år, en Olle som varit märkligt osynlig på senare tid gissningsvis med ryggont men som förhoppningsvis kommer upp nu när det är slutspel mot Olles favoritmotstånd Läjkers. 

Men så med den tredje länken, Linus Persson, som var grandios i fjolårets slutspel men som inte fungerat under hela året.

Så, från det lag vi haft under säsongen och speciellt när det gäller Klasens lina göt vi en liiiiten förändring: Vi byter ut Linus Persson mot Linus Omark!

Det är vad vi gjort...

Jag vet, Omark har dribblat runt fem matcher redan, matcher vi förlorat. Men tänk om han blivit kvar i Buffalo, tänk om vi "bara" haft det övriga laget på is nu. Nu har vi Omark. 

:-)

Den som fått flytta från Klasenlinan är alltså Per Ledin. Men han flyttar till Abbottarna. Och det kan mycket väl visa sig vara den alldeles bästa omgivningen för honom. Intensiva, fysiska, ettriga, jobbiga för motståndarna. Den här linan kan bli besärlig för Läjkers att hålla koll på:-)

Kommentera