Luleå HF

115688 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1619705

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Anders Klang: Håller med, iaf om man som vi tänker att föranmäler man en PK väntar vi oss att man presenterar nytillskott av typen Jarmo Myllys. Men egentligen är det väl, med sändningar från hemsidan, bra att klubben levererar nyheter.

Kommer ju ihåg den tid då massor av folk besökte hemsidan varje dag, för att delta på Forum, men samtidigt kunde man hålla kontakt med föreningen. Då fanns dock sällan några uppdateringar där, det var mest spelschemat, souvenirbutiken och lite historik. Bra om Markus och Robert ökar på infoflödet och gör det värt att öppna sidan. Förstod jag rätt kommer det en ytterligare "PK" i morgon. Vore kul att höra något oväntat höjdarnamn då. Men tipset är väl att det blir ytterligare en förlängning eller nytillskottet Evert.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage och Anders Klang:

Lulehockey verkar ha tagit något slags beslut om att nyttja hemsidan och modern teknik i mycket större omfattning så fort behovet att förmedla någon nyhet uppstår.

Bra tycker ju jag, hur många gånger har inte folk klagat på brist på öppenhet mot supportrar och andra? Inte bara i vår förening utan i alla.

Dessutom är det ju bra att allt stökas av på cirka en timme inklusive intervjuer och kommentarer.

Fast visst kommer det att ta ett tag innan man vänjer sig att en PK inte behöver betyda jätteförvärvet Evert.

Kommentera