Luleå HF

115632 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1621725

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Lindberg Råkkar:Håller helt med om målsättningen: om nu Osten räknar/hoppas på att bara ha två spelare, två fowards kvar att fylla på med i år, har man svårt att se hur detta lag ska annat än få kämpa för att hamna ovan strecket. 

Förr om åren kunde man kanske vara mer osäker inför säsong men numera kämpat de flesta som iglar eller, som Öret och Trottoarkanten, förvsvarar sig till 100% och det ska mycket till för att man ska höja sig över den mängden.

Daniel Larsson i Luleå kommer att ta tid att vänja sig vid. Hade varit bra om han pudlat för att gå in men hoppas han utmärker sig som norrbottnong och varm Luleåförespråkare för att vinna sympati nu. Efter vad som varit behöver han kämpa sig in. Men det är klart, börjar han landa omöjliga räddningar och vinner matcher som laget egentligen förlorat förlåter vi honom säkert:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Alltså, LHF:s J-20 anno 03-04. Laget använde sig av totalt fyra målvakter och alla spelade så småningom elithockey i Luleå. Alla fyra även i andra klubbar. Måste vara oerhört unikt.

Kommentera