Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1625029

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

När det gäller hur det kommer sig att hela 22 köpespelare lämnade apvraket på någon månad har jag ju undrat varför. "Tom" gav ju ett hyggligt svar, men...

Den förste som drog var köpespelaren George Bud Holloway och han förklarade tidigt att "nu flyr jag". Strax därefter hängde spelare efter spelare på - om Bud drar, drar jag med och sedan kollapsade laget som en koloss på lerfötter. Inte så konstigt när man tror sig kunna köpa ihop ett lag, förklara de ihopköpta för "egna", och tro attd e stannar. På slutet krisade Bagdad-Bob ihop och försökte stoppa OchApa Möller men tji fick han: han Bud dragit och alla andra följt med stannar inte heller jag, förklarade OchApan och Bagdad-Bob fick vika ned sig.

Men det började alltså med Bud, som drog med sig resten.

Hur kommer det sig att Bud drog till pyttelandet Schweiz?

Kan det bero på att Apschtaan ledsnat på att han knullade på alla småflickor i Apschtaan? Stämde det inte med värdegrunnnnnden? Hur många gjorde han på smällen, igenkligen? Hotar han rekordinnehavaren Masken som i egenskap av sportchef hod Trottoarkantens IF lär ha graviditerat ett antal kanslisekreterare/läktardansarflickor?

Är det inte dags att Aporna kommer ut ur värdegrunnnndsgarderoben nu och förklarar hur det ligger till med häradsbetäckaren Holloway?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Luleå Hockeys nyförvärv presenterar sig: Dixon passar Petrell som sätter 0-1.

Nere i Apschtaan funderar köpespelarna kalufs och widing om träningarna även i fortsättningen ska fokusera på ansiktsmålning och Bert Cryburger.

Luleå tar två utvisningar. Får lira 3 mot 5 men även i år tycks vi kunna döda utvisningar. Fortfarande 0-1.

Kommentera