Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1625038

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

M.Lemiux: Fint att du har koll på säsongerna: Jag var lite lat, eftersom det bara gällde att knäcka appensionären och namngav säsongerna efter första året. "1995" är alltså säongen 1995-96.

Shit, om skogsbranden, så rejäla brukar ju bara Australien och Kalifornien drabbas av. Samtidigt är det imponerande hur maktlös människan är för detta. Man ser på TV hur de står med vattenslangar eller dumpar lite vatten från plan bara och förvånas att det inte utvecklats någon typ skummatta som man kan dra in över större områden. Alternativt att man mer definitivt åstadkommer en brandgata. Ungefär som känslan i Apocalypse NoW: "I love the smell of napalm in the morning.".

Javisst om samarbetet mellan oss och Aspis. Tänk bara på Fagerudd, kom till oss som ung junis och var riktigt lovande. Nu har han lånats till Aspis några säsonger och utvecklats till Allsvenskans svar på SHL:s Patrick Hershley när det gäller fina slagskott av back. Hoppas se en hel del av det i vinter - årets "prestationer" av Gunnarsson var för bedrövliga.

Kommentera