Inlägg #1629131

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Glöm inte att han är ensam i elitserienSHL om att ligga inne med en patentare;-)

Men satan - den svettige Pölsan styr ned ett skott från Lukas Kihlström - helt jäkla oväntat hittar in bakom Lassi som inte har någon chans alls att se vad som händer.

Sedan åker svettpulvret förbi lulebåset och ropar något svettigt och åker ut på två minuter. Då får vi alltså PP och chans på ledning - shit, i stolpen av Zaar igen! Satan vad det luktar mål 2-1 nu, den här femman plockar fram chans efter chans efter chans i PP!

Men nej, det gådde inte.

1-1 fortfarande men jag tycker vi borde haft typ 3-1 nu, det skulle bättre spegla dles matchen dels alla fina chanser i PP.

Där ropar Pölsabåset på luleutvisning sedan en pölsa fallit av sig själv. Typiskt pölsa.

Och strax efter har Pölsan öppet mål och vi tar en bra utvisning. PP för Pölsan nu.

Jäkla obehagligt att ha 1-1 efter snart två perioder mot Pölsan, man vet hur irriterande de är om de hänger med målmässigt och hela tiden risk för att pölsaavgörande 1-2 ramlar in.