Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1641063

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Å nu har SS-apan klonat sig IGEN, till nån Killinggängs-figur.  Dax för Greger att styra upp idiotierna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

zigge: Yep. Han ledsnade väl på att varje inlägg MOT honom blev grönat medan ingen alls gillade det han "producerar". När dåren härjade ner Applanket på Svenska Fans var det förutom han själv dessutom två andra nicks som stödde detsamma (troligen naturligtvis han själv). Denne Barbrud har under flera år på Svenska Fans bara haft följande att säga 1. Sven Sewage är en enastående begåvning: kunnig, rolig och bästigast. 2. Allt Apan gör är bästigast. 3. Allt som handlar om Luleå är skit. 4. Allt som handlar om MooDoo är skit. Uppskattar proportionerna som 1. 85% 2-4 5% vardera.

Att ett troll bara skulle vara stödpatrull till ett annat troll är förstås extremt osannolikt. Det ligger inte i trollens natur av megalomani och patologisk narcissism. Så alla har ju bedömt att det är ett och samma troll, under olika nick.

Det jag kommer ihåg bäst om Barbrud - hans dravel att slicka fötterna på hatbrottslingen är pladder jag inte lägger på minnet - var när han skrev sjuhundra inlägg på några dagar vars kärnpunkt var att han aldrig någosnin ens hade läst något skrivet på Svenska Fans Luleåsida. När någon därefter visade att han suttit 8 timmar en dag och dränkt Luleåplanket med idiotiska inlägg försökte han med "det räknas inte". 

Ungefär som hatbrottslingen "Nej, Gävle ligger inte i Norrland." :-)

Kommentera