Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1659635


Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Inför matchen passar vi på att informera om vad Champions Hockey League's huvdnyhet är idag:

You can always count on Luleå Hockey

The fact that Luleå Hockey are in the CHL final should come as no surprise for those who have followed international club competitions for the past few years. This is the fourth year in a row they have made it to the final four, and their second apperance in the final.  

Till detta kan tilläggas att 2011 förlorade vi semifinalen mot Jokerit i sudden death och slog därefter Pungen i match om tredje pris; samt att 2013 missade vi finalen efter att ha förlorat mot blivande vinnarna JYP på straffläggning (sedan gnomen Mårts, mot förbundets beslut, stulit vår bäste spelare/straffläggare Linus Klasen), även då rankades vi trea i turneringen. 

Det här är alltså fjärde året i rad Luleå blir minst trea i Europa-turneringen och de enda gånger vi missat finalen har det skedd på övertid. 

Inte oväntat har Luleå överlägset bäst resultat i Europaturneringarna 2011-2014 redan innan kvällens finalmatch.

                                Luleå Hockey - bäst i Europa!


5 timmar 15 minuter 45 sekunder till nedsläpp...

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

DansbandsWolf: Ja, extremt trevliga nyheter:-)

Har bara läst det där lilla, så jag vet inte mycket mer och hur sant det är. Men OM det är korrekt så handlar det ju om en av oss; en kille som skrivit om Luleå Hockey med oss, som följt matcher med oss, som KAN hockey och en riktigt bra grabb, det kan jag försäkra:-) 

Det är låter mycket, mycket trevligt!

Kommentera