Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1659934

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:GRATTIS till Gludet!! Kanske ska ni tacka mig? Jag kom hem  vid periodpaus mellan 2:a - 3:e, såg 0-2 på tavlan, ajdå, kanske avgjort? Nehejdå, det enda jag såg var Lule-dominans, pp-mål, olycklig Färnström osv.  så GRATTIS! Bisittaren, "experten" på SVT, kunde dock aldrig sluta ösa beröm över Köplustan, hur duktiga de var, hur backarna fyllde på blablablabla. Han uppfattade nog knappt att Lule vann?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

SJälv räddade jag ju min tid från meningslösheter genom att i höstas ta det kategoriska beslutet att inte öppna det avskräde som Apans snack-sida utvecklats till.

I vanliga fall har ju den pensionerade SS-apan vanan att försvinna helt från nätet när Luleå lyckats med något eftersom han då inbillar sig att det aldrig har hänt. Men har nu sett att det uppdaterats flitigt där så jag gissar att hatbrottslingen för långa invecklade och obegripliga transpirationsteorier med sig själv under diverse signaturer. Jaja, det håller honom i alla fall borta från torg och öppna gator;-)

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

zigge: Jag har undrat hur vi kunde vänta på matchen men inte förstått - men nu skådar jag ljuset! Jag ska omedelbart kontakta CHL och förklara att de måste kompletta information på inskriptionen på bucklan European Trophy till "Champions 2014 Luleå Hockey plus zigge"

Stort tack:-)

Jo, bisittarexperten var försenad i kopplingen: det han sa stämde utmärkt för period 1-2 då Lustan helt raderade ut oss och vi kom i stort sett aldrig fram till chans. Kanske har var göteborgskt smittad, hade suttit nära sekretariat där klockor brukar "glappa festårru"?

Ja, det känns som att vår säsong är lyckad nu. För er ser det ju säkert ut att det blir kvalserie - mot västerås, bofors eller något. Men ni går ju dit förberedda och fixar det för ett SHL utan MooDoo är inget SHL!

Kommentera