Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1661895

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Nu kom böterna upp för Sevc och Sigalet så vi kan räkna ut deras löner.

Apsevc har enligt detta 170 - 200 000 i månaden.

Sigalet har 90 - 110 000.

Widring fick tyvärr bara matcher så han kan vi inte räkna på.

Beskrivningen av dessa belopp är att de beräknas på månadslöner. Jag och de flesta med mig har utgått från att pensionsersättningar inte ingår i dessa månadslöner men nu påstod någon tvärsäkert att det gör de visst. Så kanske är det så.

Men i Sevcens fall vet vi ju att den där klubben till en annan spelare gav honom 1 miljon extra, bara för att skriva på. Vad ska vi tro, hur mycket extra har Lasse Bagdad-Bob J betalt svart under bordet dvs till ett av Sevc ägt bolag, placerat på någon Atlantö eller i Schweiz? En mille där också?

För övrigt tycker jag att Apan överbetalar sina spelare. Apsevcen påstår de vara den bästa och han har alltså dubbelt så hög lön som Sigalet. Det tycker jag absolut inte att den galne tjecken är värd. Speciellt som han sitter så mycket utvisad eller avstängd och han har ju dessutom under bordet pengar kan vi förutsätta så hans egentliga lön är då 350 000 i månaden gissningsvis.

Tala om att Bagdad-Bob kommer att ta Apan i ekonomiskt obestånd...

Undrar hur mycket 22-årige Näkyvä, som har kontrakt på tre år :-) med Luleå, kostar?

Med all sannolikhet betydligt mindre än Sevc. Ochdessutrom är han mycket bättre.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sven! Är det inte lite övermaga att på ett officiellt forum påstå att En förening sysslar med ekonomisk kriminalitet? Om du vill stå ut som seriös så ska du vara väldigt försiktig med vad du skriver, du är inte anonym om du nu trodde det.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag reste till Skellefteå för att skaffa mig lite bildmaterial över hur genomsnittssupportern ser ut däruppe. Detta är vad jag kom hem med.
Kommentera