Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1662367

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:alldeles oavsett luleå tabellplacering så är det väl typ såhär man vill ha det.

Med Timrå någonstans i periferin på randen av kk. Med modo & leksand i botten. 

Är väl bara byta plats på djurgårn och vargen så är ju alla "favvolagen" i botten.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

KHL-bevakningen!

Länge sedan vi följde upp läget i KHL. Vi följer ju hur Apstjärnorna, dvs enligt Apan när de beskriver sina köpespelare, går i KHL och jämför med hur det går för våra egna Luleåspelare som lirar i KHL

Vaktligan i KHL

När det gäller % räddningar ligger Anders Grizzly Nilsson på plats 3 av samtliga KHL-vakter och det är en j-a massa. Köpespelaren Henrik Karlsson, med bakgrund hos Apan, når en blygsam 12e placering.

För genomsnittligt insläppta mål per match intar Grizzly 4e plats medan Karlsson dväljes längre ned på 8e plats.

Forwardsligan i KHL

LInus Omark som bäste svensk forward i KHL med 44 poäng når en 23e plats bland (vad är det?) bortåt 400 forwards. Han blir dock slagen av köpespelarna ex-aporna OchApa Möller samt Jimmie Hollywood som når hela 52 poäng! Imponerande insats av ex-APorna.

Till saken hör förstås att för att åstadkomma en tvävling överhuvudtaget var vi tvunga att lägga ihop OchApans och Hollywoods poäng för att tvävla mot en ensam Luleå-Omark. Annars hade det varit för pinsamt och dessutom omöjligt att hitta ex-Aporna på några listor.

Ja, det var en intressant inblick i hur bästigast de KHL-stjärnor som, liksom NHL-stjärnor (båda epiteten enligt Apklubben) som Apan exporterat i form av köpespelare som köpts vidare förvånar en förstummad omvärld med att vara:-)

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Tänk att jag skrivit här sedan hösten 2012, då jag startade en tråd för att följa Luleå Hockeys väg mot SM-GLUDet. Nu gick det inte första säsongen, inte heller nästa och i år väntar vi väl oss inte heller att nå ända fram. Men förr eller senare är vi där.

Samtidigt som jag följt Luleå har jag följt hockey i allmänhet samt kontrollerat Apklubben. Tycker det varit nödvändigt att man granskat den ensidiga information om sig själva de sprider ut, samtidigt som de lägger locket på. 

Nu sitter en av de vidrigaste hatbrottslingar vi sett inom hockeyn och öser ut sin skit på hockeysnackets apsida sedan förra sommaren. Ett tag var jag hygglig och tog upp vederbörandets "sanningar", analyserade sanningshalten i dessa, och kunde på punkt efter punkt vederlägga allt. Det var inte speciellt svårt. Räckte med att ta fram fakta, ställa dessa mot hatbrottslingens påståenden och sedan var han avslöjad. Men varje gång fortsatte han bara genom att ösa på med allsköns skitsnack och dravel. Själv fortsatte jag med vanlig hockey.

Och några veckor senare var de fakta jag dragit fram långt bak i denna tråd, eftersom jag skriver så pass mycket här. Då förde hatbrottslingen fram de gamla lögnerna igen, som vore de sanning, och så skulle jag återigen sitta och slösa tid på att visa vad som var sanning? Nej, en sådan meningslös sysselsättning betackade jag mig för. Jag har ju intressantare saker för mig än att sitta och hälla vatten på en gås i apskepnad. 

Varpå hatbrottslingen fortsatte att lägga in sin skit, väsentligen med syftet att hata Luleå Hockey. Ett troll hanteras bäst genom att man skiter i det så för några månader sedan beslutade jag att agera just så. Sedan dess skiter jag i den där apsidan och det är skönt att slippa se vad för skit han sitter och förorenar nätet med, under någon av alla de signaturer han har för vana att registrera.

Däremot läser jag vad normala supportrar av andra klubbar skriver. Exempelvis tar jag del av MooDoos sida här på snacket. Då och då hoppar SS-apan in på andras sidor för att umgås, vilket i SS-apans form handlar om att förnedra andra. Så han blir inte så populär precis.

Nu läser jag inlägg på MooDoosidan där man tydligen varit tvungen stänga av honom och min gissning är att snart är han avstängd för gott på snacket vilket förstås är gott för vanliga Apsupportrar som då kan använda Apsidan på det sätt den är tänkt för. Och i de inläggen, från MooDoo-supportrar, hittar jag också information om hur galen han tydligen blivit sedan Luleå spöade Apan igen i torsdags. Ojoj, det var ingen trevlig lösning och det känns skönt att ha sluppit tagit del av mer än det där. 

Den som inte har besvär med matsmältningen kan ta del av nedanstående inlägg av MooDooister på MooDoosidan, för att förstå vad hatbrottslingen SS-apan tydligen ansett vara lämpliga kommentarer efter att Apan fått spö av Luleå Hockey:

Sven Sewage: Du lärde dig inget av förra avstängningen här. Jävla sopa!

Sven Sewage: Kolla J-20 rickspucko. Tydligen räckte inte avstängningen, för att du är lika korkad fortfarande.

Sven Sewage:

Du skriver med allt annat än glimten i ögat. Gå in och läs dina inlägg i SAIK boken efter torsken mot Luleå.

Kan inte vara många normala människor som tycker det är med glimten i ögat att skriva om "fittor", "aids" och "ta den i 2:an".

Försvinn nu härifrån! Blir äcklad av dig!

Jag behöver väl inte ens berätta att de nämnda kommentarerna blir toppgillade av övriga läsare. Så är det ju genomgående; att alla som skriver något mot hatbrottslingen blir toppgillade, medan hatbrottslingens egna inlägg aldrig gillas av någon förutom då han loggar in med sina andra signaturer för att gilla sig själv.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jesper Jonsson: Ja, delvis.

Trottoarkantens IF ser jag gärna under strecket som följd av de bedrägliga ekonomiska affärerna man pysslat med när man myglat till sig pengar genom att sälja trottoarkanter fram och tillbaka med kommunen, "köpt" stuganläggningar där man uppskattat värdet så pass att det blivit villkorade gåvor, dvs villkor som man sedan struntat i och när man slutligen gått i konkurs dvs räddades av att de stora fodringsägarna accepterade småpengar i stället för skuldbetalning varpå alla små t ex andra hockeyklubbar fick stå för kostnaderna för en konkurrent. Nog förstår jag att Leksand och bygden kämpar för sin överlevnad men det måste ske på ett sportsligt sätt, inte genom att man i princip "stjäl" pengar av alla man kan för att hålla sig kvar. Om nu utvecklingen är sådan att man inte längre hänger med är man tvungen att acceptera det. Inte mygla sig kvar på det där sättet.

Det andra lag jag vill se under streck och ut ur Elitserien SHL är Apan. Så många vi är från Luleå och Norrbotten som så mycket gillat Skellefteå AIK och hoppats att de skulle åter komma till finrummet och så mycket vi delade deras glädje när de äntligen lyckades. Så illa känns det när det visar sig att när de väl kommit upp verkar den huvudsakliga målsättningen för ett antal personer som håller på det laget vara att så mycket som möjligt hata och förfölja Luleå Hockey. Enstaka dårar skulle man acceptera eftersom man vet att de allra flesta är bra folk, supportrar och hockeyälskare som vi andra. Men när man finner att dessa dårars hat mot Luleå, dvs Luleås spelare, Luleås tränare, Luleås ledare, Luleås supportrar, Luleå som stad och Norrbotten som landskap och län får pågå i sådan omfattning och helt accepterat av alla Skellefteå- och Skellefteå AIK-inblandade, ja då måste man tänka om. När en hatbrottsling tillåts förgifta stämningen mot Luleå överallt på nätet, samtidigt som andra Skellefteåsupportrar inte säger ifrån utan möjligen menar att "han har mycket rätt och lite ret får man väl stå ut med" eller när en brännvinsjournalist tillåts förfölja Luleå och Luleåhockey i tidningartiklar och böcker med ett ensidigt subjektivt Luleåförföljande som vilken hulligansupporter som helst, samtidigt som vederbörande nära samarbetar med klubben i fråga och dessutom fungerar som en stödpatrull genom att sprida obekräftade rykten som klubben vill ha ut, samtidigt som den officiellt säger inga kommentarer.... ja, då har det för länge sedan passerat gränsen för vad man kan acceptera. Genom att ge sitt passiva stöd på detta sätt har Apklubben och Apsupportrar givit sitt stöd till detta och därför uppfattar jag hela klubben som ansvariga för att bedriva ell Luleåhat. Jag vet att det finns många vettiga supportrar av Skellefteå AIK, t o m att de allra flesta förstås är vettiga, men det spelar ingen roll när de är passiva och tillåter detta vidriga hat. Kort sammanfattat: jag vill ha ut Apan ur Elitserien och ju förr desto bättre. Ser mycket hellre MooDoo, Timrå och Pölsan här: de lagen har aldrig fört en sådan massiv kampanj av hatarkaraktär mot Luleå Hockey och våra supportrar och det gläder mig.

Warulfven har ju uppfört sig så illa så många år så visst tycker jag det vore lämpligt att de fick åka ur för att skärpa till sig och komma tillbaka som normala. Djurgårdarna åkte ju ur och kämpar med svåra ekonomiska villkor så det har jag respekt för och tycker det vore bra att de kommer tillbaka som stabilt lag i eliten.

Redigerad kommentar

Kommentera