Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1678870

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Blister Brigade: Bittert?

Jag levererar fakta och du kallar det för bittert? Jag tror du har umgåtts för mycket med Apor, Blister, när du kommer med sådana uppenbart felaktiga omdömen. 

Kom ihåg att: befinner man sig bland grisar kommer man förr eller senare att tycka att koprofagism kan vara en intressant idé.

Att kommentera på det där sättet påminner tyvärr om hatbrottslingens, den pensionerade SS-apans "teknik". 

Förra året förklarade han att Apan är så bästigast på att utveckla egna Skellefteåpojkar till SM-vinnare som sedan blir storstjärnor världen över medan Luleå Hockeys lag Gludåret 1996 drällde av köpespelare jämfört med Aplaget som tog Glud 2014.

Jag har då visat att 

• Luleå har utbildat massor av målvakter i första hand från Luleå som nått elitnivå dvs spelat i Elitserien. Ofta i flera klubbar eftersom vi inte fått plats med alla dessa hos oss. Medan Apan är komplett värdelös på att utbilda Skellefteåpojkar som fått ta apspade, eller ens båsdörr för Apan i Elitserien SHL - under alla tider!

• Jag visade att Luleås trupp 1996 dominerades av grabbar från Luleå, med en liten del från närområdet samt enstaka importer och att jämförelsen med Apan visade att Luleå komplett utklassade Apan när det gällde egna spelare, såväl från egna staden som från närområdet. När det gäller att "exportera storstjärnor" internationellt har ju Apan aldrig gjort det. Aldrig någonsin. Medan Luleå exporterat ett flertal. T o m senaste åren när Apan släppt iväg så många, väsentligen köpespelare, som i Apuppfattning blivit "storstjärnor" är ju sanningen den att de allra flesta inte ens får spela i de ligor de påståtts komma till och de som tagit plats tillhör i stort sett inte alls lagens stjärnor utan är tvärtom utfyllnader på brunkarnivå. De överlägset mest lyckade spelarna från Luleå-Skellefteå i år heter 1. Anders Nilsson 2. Linus Klasen 3. Linus Omark - samtliga från Luleå!

Och vad svarade hatbrottslingen om det? Han svarade: Fullblodsmongo, 0-0-dyrkare, psykpatient. 

Vad säger det om honom? Jag spöar upp honom efter noter och han svarar med att bete sig som ett svin.

Sedan skriver jag rätt mycket om hockey här och tråden har >200 sidor. I denna typ av klotterplank faller allt bort och ingen jävel ids kolla upp vad som står på tidigare sidor, en tämligen meningslös sysselsättning. Så efter bara några dagar-veckor börjar SS-apan om med:

"Apan är så bästigast på att utveckla egna Skellefteåpojkar till SM-vinnare som sedan blir storstjärnor världen över medan Luleå Hockeys lag Gludåret 1996 drällde av köpespelare jämfört med Aplaget som tog Glud 2014."

Som om jag skulle idas slösa tid på att krossa honom verbalt igen? Nejdu, jag har viktigare saker för mig. Att spöa hatbrottslingen med fakta en gång räcker för mig. Jag har spöat upp honom fullständigt och det vet han också om. 

Det som irriterar mig något grönjävulskt är att läsa folk som är så okunniga att de påstår att jag är lika tarvlig som han är. Han är ju ett unikt fult hatbrottslingstroll och att jämföra mig med honom - det är en extrem förolämpning. 

Jag var lite snäll mot NoMercy häromdagen när han jämförde Apsidan med denna Luleåsida men i efterhand blir jag tvungen att modifiera min bedömning: NoMercy, det där var extremt okunnigt och dessutom förolämpande från din sida. Det är sådana uppträdanden som förstärker min lust att fortsätta granska Apan och lyfta fram sanningar för att balansera Apans egna framförda lögner.

Är pensionären (javisst, han är född 1947, det har han själv intygat när han reggade sig på Svenska Fans och han är alltså 68 år i år) som sitter och trollar på sajt efter sajt med sin främsta ambition att hata Luleå Hockey en hatbrottsling?

Jodu. Det är han. Hur definierar man hatbrott?

Vi kör en enkel Wikipedia på det:

"Hatbrott är ett samlingsnamn på flera olika brott där motivet kan härledas till förutfattade meningar mot en identifierbar grupp och därför strider mot de mänskliga rättigheterna och de grundläggande värderingarna i samhället om alla människors lika värde.

Grupper brukar i det här sammanhanget definieras utifrån sin etnicitet, nationalitet, ras, religion eller sexuella läggning. Ibland omfattas även grupper definierade utifrån handikapp, kön eller könsidentitet."

Jag har ju haft det tvivelaktiga nöjet att se SS-apan i aktion på flera olika internet-forum i alltför många år. Har dessutom sett honom bli avslöjad med att använda >10 olika signaturer (troligen fördubblat här på snacket), vanligen reggade för att applådera och beundra SS-apans "inlägg" alternativt för att lägga in identiska åsikter.

Ett potpurri av det SS-apan lagt in är att gång efter annan håna och idiotförklara samer, finländare, och folk födda med down's syndrom. Vidare har han visat sitt förakt för kvinnor genom att i förlöjligande och hånande inlägg lägga till att kalla t ex Chris och Cam Abbott för Christina och Camilla. Dessutom har han upprepade gånger när han "debatterat" med någon som håller på en annan klubb valt att skita i ämnet och i stället gått över till att förhånande utmåla vederbörande som homosexuell prostituerad. Och så vidare. Tyvärr synes han inte vara ensam i detta. Såg nyss på Apans sajt på Svenska Fans - där vara 5-10 skriver numera sedan SS-apan förstört planket genom sitt trolleri och de numera förbjuder kommentarer och kräver registrering för att kunna stänga av de värsta - t ex är SS-apan förstås avstängd - att "Planhyveln" skriver "Imgen avstängning för Tattarn Rahimi..." och Smeagol noterar "efter röbäckstattarens överfall..." och Kappa-Krobbe fyller på med "inte motiverat för Röbäckstattaren". Det handlar alltså om Rahimi, som Sevc kallade "Gypsy" varpå han straffades med avstängning. Det är ingen trevlig bild, det där. Men SS-apans kontinuerliga hatbrottsliga verksamhet är t o m betydligt vidrigare än så. När han riktigt eldat upp sig förklarar han grupper som tillhör andra lag för att vara "ondningar" och "undermänniskor". Då talar vi om en vokabulär som numera tack och lov är sällsynt men som dessvärre inte var det på 40-talet främst i nazi-Tyskland och bland s k rasbiologer och "vetenskapsmän" som pysslade med att mäta upp skallar på grupper av "undermänniskor" för att med resultaten "bevisa" att de skallmätta var just "undermänniskor". Nej, omfånget på hatbrottsligen SS-apans hatbrottsliga verksamhet tycks inte känna några gränser. Något som vi på Svenska Fans Luleåsajt hade det tvivelaktiga nöjet att erfara då han under en artikel skriven om Luleå Hockey av en ideellt arbetande hockeyredaktör fann sig tvungen att lägga in en kommentarer där han uppmanade till allmän "hyllning av Breivik - hela Norges man!"

Ja, fyfan.

Den som jämför mig med den vidrige pensionerade hatbrottslingen blir jag uppriktigt föärbannad på.

Det gäller nog inte dig, Blister, även om jag förstås har noll koll på vad du skriver på Apsidan. Det skulle aldrig falla mig in att läsa eller skriva något där.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Du är en lögnhals Sven som påstår att Karin Rundblad är mamma till David Runblad. Ta reda på fakta innan du förmedlar fler lögner.

PS! Har lagens långa arm knackat på din ytterdörr ännu , utredning pågår.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Tyvärr har jag ingen bra koll bakåt i tiden men jag tivlar inte på vad du skriver så det stämmer säkert. Är själv inte så brydd över vad han skriver om Lule i våran tråd det får stå för han och jag tror inte så många andra bryr sig heller. Fokuserar hellre på hockeyn samt släppa nån lite gliring åt dej men då får jag förstås oftast skäll :) men jag kan inte säga att jag ser hans skriverier på andra forum. Men troll finns väl lite här och var och den jag ser oftast är väl Klas på AB som verkar vara på alerten om tillfälle ges.

Sen kan jag tycka att det är lite synd om du har som kall att ge igen med samma mynt då många inlägg är rätt underhållande när du skriver om SHL/DN ect.

Kommentera