Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1679138

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Du är en lögnhals Sven som påstår att Karin Rundblad är mamma till David Runblad. Ta reda på fakta innan du förmedlar fler lögner.

PS! Har lagens långa arm knackat på din ytterdörr ännu , utredning pågår.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Kurtan: Du är en lögnhals, Kurtan, som påstår att jag påstått att Karin Rundblad är mamma till David Runblad. 

Jag har väl talat om runkens morsa, har denna Karin inga barn? Vad tror du de kallas?

För övrigt betvivlar jag att det finns någon David Runblad. Kan du bevisa det?

Ta reda på fakta innan du förmedlar fler lögner.

När det gäller att du reggade nicket "Kurtan" här för att gå in och hota mig att jag var polisanmäld sade jag omedelbart att det töntiga hotet sket jag fullständigt i. 

Det handlade alltså om att det kommit ut att Zacrisson fått en miljon i handen bara för att skriva på för Apklubben och sedan fick han dessutom en rejält tilltagen måndaslön. När det gäller månadslönen befinner han sig i Sverige >halva året så för den får Apklubben betala sociala avgifter och Zacrisson betala skatt. Men han lirade ju nere i Prag, till dess de konkade och han bjöds ut till i stort sett alla SHL-klubbar som hade råd att vara med om budgivningen. Apans inslängda miljon "i handen" fick säkert ett stort inflytande. Det jag frågat är då om den miljonen tagits upp som lön för arbete utfört i Sverige eller om det betalts ut till ett av Zacrisson ägt bolag lokaliserat till ett land där skatten är mer "förmånlig". Om det förehåller sig på det sistnämnda sättet anser jag att det finns starka skäl att fundera på om det är skattetekniskt korrekt.

Har för mig att du förklarade att polisen skulle knacka på dörren hos mig efter helgen pga av ovanstående.

Jag vet inte om sådant töntigt snack tas på allvar där du befinner dig? Som pensionär, SS-apa, kanske du är omgiven av folk som har det lite svårare med tänkeriet och blir imponerade när du dravlar på det viset.

JAG blir det inte.

Och jovisst: vi inser alla att "Kurtan" är hatbrottslingen SS-apan. Du är inte välkommen här. Seså maka dig över till din egen stia nu och fortsätt att förorena den eländiga delen av cyberspace.

Kommentera