Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1681506

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kurtan: Det har jag ingen erfarenhet av men du vet förstås, som bli ägd så snart du skriver något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Kuriren påstår att det är klart att Chris Abbott lämnar Luleå nu.

Jag väntar nog med att dra några slutsatser till jag fått besked av Luleå Hockey.

Läget, såvitt jag förstått, har tydligen varit att Luleå Hockey föreslagit ett ettårskontrakt medan Chris önskat tre år.

Vi får se hur det blir.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Mina misstankar om att köpelaget Apan håller på att haverera som följd av att deras köpespelare latar sig ser ut att infrias. 

Jag har ju under serien rapporterat om hur lata divorna ser ut och nu i finalen syns de ju inte alls och det är bara de gamla apspelarna som håller måttet.

Apwallson fick tydligen ett veritabelt utbrott efter slutsignalen. Sparkade nästan sönder en dörr och ramlade iväg ur arenan. Nu har han förklarat varför: egna spelare som sket i att hjälpa till med backchecking och struntade i att utsätta sig för att ställa sig i skottlinjen. 

Jag har ju påstått detsamma hela året och det känns ju ganska sanningsenligt när t o m apans huvudtränare bekräftar det jag och alla andra kunnat se med egna ögon:

Bagdad-Bob har köpt in ett antal divor där jaget är större än laget. Det ser ju faktiskt rätt allvarligt ut med detta sammanbrott inför öppen ridå efter SM-finalens match fyra. Undrar verkligen om de gamla apspelarna kan fixa ett Glud till i detta läge? De lär ju inte få speciellt mycket hjälp av divorna Pesonen, Zachrisson, Calof, Kabanov, Shremp, Widring, Sörensen och Lehtonen - den sistnämnda dock med laga förfall....

Kommentera