Luleå HF

115877 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1681509

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Kuriren påstår att det är klart att Chris Abbott lämnar Luleå nu.

Jag väntar nog med att dra några slutsatser till jag fått besked av Luleå Hockey.

Läget, såvitt jag förstått, har tydligen varit att Luleå Hockey föreslagit ett ettårskontrakt medan Chris önskat tre år.

Vi får se hur det blir.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jaha. Nu talar Apwallson ur skägget.

Efter förra matchen var han spyfärdig över lagets agerande och efter dagens match var han skitförbannad och höll på att sparka sönder Vida Arena. 

Nej. Det gäller inte motståndarna. 

Det gäller egna laget. Aplaget.

Jahaja. Nu säger Apwallson rent ut det vi andra sagt hela säsongen. Undrar hur det stämmer med apdoktrinen? Kommer Lasse Bagdad-Bob J att sparka honom nu? Får han, som hedersmannen Anders Forsberg som utvecklade hysteriska Apan till et Gludlag, att få 15 minuter på sig att tömma skåpet?

"Efter matchen förklarar han varför – utbrottet var riktat mot sina egna spelare.

– Det var en signal till laget att det är dags att börja köra ordentligt nu. Jag var nästan spyfärdig dagen efter den tredje finalen om jag ska vara helt ärlig, säger Wallson till SportExpressen.

– Det var några incidenter som jag inte var nöjd med och det var också en signal om att det är dags att köra ordentligt nu. Jag var inte nöjd efter match tre, jag var nästan spyfärdig dagen efter om jag ska vara helt ärlig. Någonstans ska vi inte uppträda på det sättet. Det spelar ingen roll om vi spelar hemma eller borta så är det samma tuffa jobb med backchecking och hur man täcker skott, säger Wallson och tillägger:

– Det var en signal till laget. Nu räcker det, så att säga."

Känns som att Apwallson kan travestera Pyrrhus nu: En till seger som denna och vi är förlorade?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Som alla väl insett vid det här laget har deb s k SS-mannen, hatbrottslingen som skriver under olika namn för att berömma sig själv, ingen erfarenhet av hockey alls utan hittar bara på att det och det laget spelar bra (aplaget) medan vissa lag är för bedrövliga (icke aplag). 

Vilket förklarar varför SS-apan har mage att påstå att Apan utklassat motståndaren när alla andra är överens om att det andra laget var bättre och Apan hade tur som vann.

SS-mannen är ju aldrig någonsin på match och den mest trovärdiga förklaringen är förstås att han inte får beledsagad permission.

Men - faktum är att hav faktiskt tyckks ha varit på matchen i Växjö idag! 

Kolla in klipper här. Bläddra ned till sista tio sekunderna så ser man SS-mannen tydligt bakom plexit. Och frun har han med sig!

Faktum är att här har vi nog också de två "oberoende" sanningsvittnena på rad 12 som "hörde" rasistiska ord av motståndarnas sportschef för några år sedan - något som ingen annan av sextusen närvarande hörde.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera