Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1693297

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

DansbandsWolf: Fint hittat och imponerade att gruvhasse/Apwallson emellanåt råkar säga sanningen. Dvs inte Apsanningen utan den sanning vi andra definierar med det lilla villkoret att den ska vara sann.

Att han nu går ut offentligt med den underförstådda hemligheten att det är oskönt att bara se Apschtaan innebär ju att vi andra får viss respekt för mannen, samtidigt som Lasse Brutus J och de andra översteprästerna i apsekten måste kvida något i hästväg, eftersom Apwallson bryter mot det första budet "Apan är bästigast på allt".

Vidare anser jag att det är extremt anmärkningsvärt att det varit så lite - rättare sagt: ingen! - debatt om vad Apwallson sade offentligt när han intervjuades i TV efter flera av finalmatcherna mot Läjkers:

"Jag är skitförbannad på vissa av mina spelare!"

"Jag är spyfärdig på vissa av mina spelare!"

Skulle det handlat om vår - eller någon annan klubbs huvudtränare - som uttalade något så extremt kritiskt mot egna spelare under brinnande finalspel skulle det naturligtvis väckt enorm uppmärksamhet och debatterats väldeliga!

Men i Apschtan låtsas man som ingenting, bara, trots att han bryter mot sektens första bud. Och som vi alla vet innebär det ju en tydlig och stark kritik av Lasse Brutus J, som är ansvarig för att ha värvat till sig divor som Pesonen, Widring, Schremp och Lehtonen, som regel för mycket dyra pengar inklusive en miljon i handen under bordet.

Men Aporna låtsas som att det regnar och så småningom kommer de väl att påstå att "det har aldrig hänt" och hävda att det nog var trickfilmat.

Men att också mediaetablissemanget utanför Apschtaan och Norran inte har analyserat det hela? Mycket konstigt!

Fin och träffande beskrivning av dig angående hur mammondyrkarna Apan använder kontoutdraget.

Mammondyrkare är ju dyrkare av pengar och guld som fyller sina bankkonton och liknande med kapital: detta har ju inget som helst att göra med att använda och hur använda pengar - sådant har absolut inget med mammon att göra; mammondyrkeriet definieras ju tvärtom som att INTE använda pengar utan bara snåla med dem. 

Vilket innebär att vinfyllot Ulf-Tures sedan åratal utkräkta skitsnack om Luleå Hockey som mammondyrkare faller platt till marken, förutom att det slår tillbaka på Apan för är det något enda lag i Elitserien SHL som uppträder som mammondyrkare är det naturligtvis Apan. Fast vinfyllot Ulf-Ture är ju så borta i vindimmorna att han begriper inget.

Som du säger: en följd av det i Apschtaan belägna mammondyrkeriet är förstås att på utedassen ligger inga s k herrtidningar att intressera sig för utan bara senaste årsredovisningen för Apan, att nyttja för de sex-fingrade som stimulans för den skinnbanjo de spelar medan de levererar nummer två.

PS. Du har sett vilken fin film på Ulf-Ture som Sven Tuta lagt in på Apsidan? Mycket vacker!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Ser att SVT, TV2, direktsänder matchen när Europamästarna premiärspelar mot Rauman Lukko på lördag klockan 15.00. Respekt till SVT för sådan fin täckning:-)

Däremot sänder inte rikstv matchen i morgon när fjolårets största förlorare lirar sin premärmatch. Troligen för att man tar ansvar för den uppväxande ungdomen och inte vill att de ska behöva se på när fläskberget åker runt och hoppar på folk till höger och vänster innan någon motståndare lessnar och spöar upp fläskberget. 

Som hockeyåskådare är jag fortfarande upprörd och förstår verkligen inte att zebrorna avstod från att rapportera fläskberget till DIFiplinnämnden, efter den sällsynt råa misshandel som fläskberget levererade genom att gång på gång skalla stackars Rahimi på knogarna. 

Kommentera