Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1701150

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hm. Apan har gått upp till 3-3 innan andra är över. Har nu sett Örets mål och allvarligt talat måste "sållet" Svensson ha hål i både plock och klubba - han är inte bättre än erik "bak och fram" hanses; typiskt "sållet" att kasta in puckar på det där viset. Ser också att apbackarna är hur slöa som helst, blir från åkta, står fel och skämmer ut sig. Tänk att vi inte kunde pressa de där förrän i vår sista period av sex mot Apan. Men till våren blir det andra bullar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Betydligt mer Luleå ju längre matchen pågått och Kronan känns lite uppgiven vilket är konstigt när det bara står 2-1.

Nere i Apschtaan målar Öret direkt i inledningen av tredje perioden - 3-4 nu - och "sållet" Svensson håller mäktiga 73% räddningar efter att duktigt ha lyckats rädda hela 11 av de 15 skott han fått på sig. Aporna har nog rätt - han kommer att bli NHL-stjärna och man förstår varför "sållet" redan i somras förklarade att nu skulle han till NHL, men förstår inte varför inga NHL-lag var intresserade av "sållet". Men nu - med hela 73% räddningar kommer de att få noga sig men det är så dags då!

Luleå får PPa igen och Anton Hedman går helt fräckt bakifrån ostört in framför målet och hänger upp 3-1.

Jag trodde att denna Krona, som nyss slog Djurgårn hemma, skulle vara starkare men de känns idag som ett svagt allsvenskt lag bara. Kanske 140 mil uppåt sitter i benen, Blekingebleka och laggade?
Kommentera