Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1716180

Sv: Julöhlade tråden för fullvuxna 2015
Sven.Savage: Nje traditionen är dagen före Julafton med utebastu brukar bli lite dryck etc etc, Kommer testa en belgisk öl som är en ljus dyl som ska vara en verklig höjdare!

Sedan blir det på Juldagen ånyo med utebastu och mer julöl & givetvis en eller annan rom & Congac
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Julöhlade tråden för fullvuxna 2015
Det har tydligen varit vodkaturnering då ett devalverat Tre Kronor möter andra landslag. Denna gång tydligen inte så illa pinkat, eftersom ett Tre Kronor med Luleåspelare som Linus Omark, Lukas Wallmark och Viktor Fasth spelade avgörande roller, medan ex-Apor inte kunde sabla ned landslaget speciellt då fläskberget vikt ut sig och förklarat att han tackat nej innan det fanns något att tacka vare sig nej eller ja till.

Vi talar om den typ av turneringar där inga regler gäller och man kan vänta sig vad som helst. Exempelvis när en rysk domare på pickalurven vid ett oavgjort resultat i en avgörande match när nedsläpp för förlängning skulle ske - bestämde sig för att nu får det räcka, han singlade slant och förklarade slantsinlingsvinnande lag som mästare, beordrade vaktmästarna att släcka ned ljuset i hallen och sedan somnade han.

Nu har tydligen finnarna supit hela natten bara för att morgon efteråt få dyngtorsk av ryssarna med 8-1 och historien är väl känd och spridd i Ryssland.

Men ska finnarna acceptera att bli utskrattade? Nej, naturligtvis inte. Nu vräker de svenska tabloiderna ut löpsedlarna att nu ska de finska lejonet slå tillbaka mot ryktena med KRAFT! Nu går finnarna till motangrepp, nu jävlar kommer det att osa av sisu när finnarna går till motattack!

Den som ids öppna artikeln finner att finnarnas ledare förklarat, med styrka, att "Det låter konstigt."
Kommentera

Sv: Julöhlade tråden för fullvuxna 2015
BusarnasBuse: Dan före dan - en högtidsdag som är lika mycket värd som dan efter! Inte minst viktigt att Adam har namnsdag denna dag:-)

Själv har jag hållit på med en långtidsprojekt att renovera om husen från topp till tå och i tån - källaren - har bastun tyvärr blockerats som en följd av detta och därför har jag inte kunnat använda den en tid och så blir det tyvärr också denna gång. Men jag höjer en ljus Belgisk öl i din riktning uppesittarkvällen framför brasan. Den ölen är den i mitt tycke bästa av de bästa ölen, min absoluta favorit som alltid toppat min lista från den första gången jag fick smaka denna gyllene nektar på De Grote Markt.

Jag talar om djävulsbrygden från Moortgat. Duvel.
Kommentera