Inlägg #1717240

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Känns som ett svärd etiketterat JINXET hänger över oss. Hur ska vi INTE förlora mot MooDooismen idag? Jag vet inte. Brrrr.....

Hmm, nu har jag kollat in målen från nattens match Edmonton-Los Angeles.

Inom parentes sagt hade Oilers många chanser speciellt i första perioden men Jonathan Quick i LA-målet var för jäkla bra och inte oväntat blev han ju utnämnd till matchens stjärna.

När det gäller Oilers vakter är Talbots första sil just en sil nämligen släpper han in ett skott helt från kanten vid närmsta stolpen och Talbot har ju släppt en minst 3-4 stycken sådana under säsongen. Mycket underligt, vad gör karln? Gissningsvist blir han knäckt av det där för 1,5 minut senare har han släppt in två mål till och även dessa är silar, mål som en normal vakt inte ska släppa in.

Nilly släppte ju in två mål men inte något av dessa var hans utan snarare utespelarnas.

Vid första målet kommer tre LA-forwards och Oilers lyckas bara markera två av dessa medan den tredje kommer helt fri snett ut. Kings klappklappklapp samspelar snabbt till den frie som klipper in mål innan Nilly hunnit över helt. Inte hans fel.

Vid andra målet närskott av LA som Nilly räddar men omedelbart en gröt framför mål där några LA-spelare är aggressivare än Oilersspelarna och de får slå, slå, slå på pucken och till slut gå den in. Inte Nillys fel.

Schultz var faktiskt inte inne på något av målen på Nilly. Däremot på samtliga tre på Talbot, dvs på 1,5 minut var Schultz inne på tre mål i baken. Han håller nivån...