Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1740920

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Basse: Jo, håller med. Mycket påminnande. Lite skillnader varför dock.

T ex Pölsan började hacka i konkurrensen, fick kvalstreckas/kvala men hängde kvar, fick upp ett antal lyckade talanger samtidigt och vann, men sedan tappade många och därefter väldigt oflyt med många skadade viktiga spelare.

MooDoo å andra sidan hade länge fungerande men drabbades av målvakter som inte höll år efter år, därefter en extremt vacklande ekonomi och så sista åren alla dessa värvningar som tycktes bara slå fel på fel på fel.

Jag trodde att det fanns en chans/risk att Warulfven skulle hänga på och också börja testa kval och sådant men det ser ut som att ni lyckades vända skutan rätt.

Luleå var definitivt på väg dit ned med Pölsan och MooDoo, undvek mirakulöst kval ett år då Mora tog den platsen på målskillnad, föll ur och sedan varit borta. Ett annat år var det Omark-Harju som lyfte oss från träsket. Och sedan kom Rönken in och lyfte upp oss till toppnivåer, och nu tycks vi ha bättre ekonomiska förutsättningar.

Jag har ju tjatat om att snart blir det nog dags för Apan att inte streckpositionerna, men tänk om även de åker ur. Enda norrlandslaget norr om Pölsan blir Luleå då! Medan sydbottningarna etableras i SHL? Det är konstiga tider.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sören Persson och höjdhopparen är dagens domarduo.
Det känns som att man från ligan bestämt på förhand vilka lag som ska mötas i finalen.

Vi får hoppas på ytterligare ett nytt "miracle on ice" om vi ska kunna lösa denna uppgift.
Kommentera