Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1743581


Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Idag var man på plats, matchen i sig var inte mycket att hurra för, för vår del om man ser till de 60 ordinarie minutrarna.
Sällan har vi väl varit så utspelade på hemmaplan som vi var under de första 15 minuterna i 2:a perioden.

I sudden hände dock något i arenan, hela sittplats gav sig den på att vara involverade. Så bra tryck som det var då har vi inte haft sedan avgörande kvart mot DIF eller den där oförglömliga Timrå-matchen.

Men den stora frågan är ju fortfarande hur man ska kunna ha energi och kraft att kunna vinna i Göteborg efter såna här urladdningar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, verkligen :-) Även om vi älskar våra tuffa spelare är det ett sant nöja att se våra Linusar Omark, Klasen och Wallmark i högform! Vi vet ju att Luleå var beredda att lägga stora pengar för att få fram Omark inför säsongen men samtidigt är det en lycka att se hur vår magiker erövrar världen, nu senast KHL där han i slutspelet ledde poäng och parningsligan även om han nu passeras av några i de lag som spelar fler matcher. Vet inte hur avtalen ser ut för Omark men antar att de ryska oljemiljardärerna är beredda att betala honom mer än nästan alla andra spelare.

Vilken härlig match det blev fr o m att man såg Jarmo Myllys gå nedanför klacken och elda upp alla! Samtidigt insåg man att det måste ha varit en njutning för Mannen, Myten och Legenden att se den nye Myllys - Joel Lassinantti - in action.

Jag är fortfarande färgad av förlusten senast i göttlaburrg och tror inte att Luleå klarar detta, men 2-2 är ändå 2-2 och kanske lyfter denna framgång laget ytterligare?

Just nu inte helt uppgiven avseende Luleås chanser:-)
Kommentera