Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1744983

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Helt sjukt!

Förlängningen inleds med att fläskberget bakom Läjkers toppback Eric Martinsson med puck, slår en uppercut med klubban rakt upp i ansiktet på Eric vars ansikte slås i blod.

Zebrorna skämdes antagligen och vet att de kommer att få j-t mycket skit etter sina oförklarliga blunders när de sket i de våldsamma överfallen av såväl fläskberget som köpspelaren Rit-Ola och nu kunde inte ens de avstå från att reagera. Fläskberget åkte ut på 2+2 men som han uppfört sig under match borde det säkert varit 5+match.

I vilket fall hänger vinstmålet för Läjkersi luften men kommer inte och sedan sätter Apan vinstmålet sedan fläskberget "lyckats" ta sig in framför mål för att skymma, sedan han flyttat på en länk genom en armbåge i ansiktet på denne.

Ja. Det känns riktigt tråkigt att vi fått en hockey där ett lag, genom riktigt fult spel som zebrorna blundar för, tillåts att vinna.

Nu blir det Apan mot Lustan i final.

Mitt intryck är att Lustan är ett betydligt mer komplett lag än Apan och jag har svårt att se hur Apan ska ha någon chans. Men tillåts Apan ostraffat fulspela som de gjort vet man ju inte. Dock kan de ju inte upprepa det de gjorde mot Läjkers - att ramma en duktig vakt tillräckligt många gånger till denne skadats, för att få en enklare vakt mot sig - eftersom Lustan har två matcher som båda är riktigt starka och överlägsna markussålletsvensson i Apmålet.

Nej, allvarligt talat. Jag tror att Lustan spöar Apan ganska rejält.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hoppas du får rätt! Själv insåg jag först ikväll, att jag slipper ALLT som har med den föreningen (apan?)att göra nästa säsong. Hockeyallsvenskan känns genast som ett skapligt allternativ!
Kommentera