Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1745678

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Pucken glider ut ur lustazon. Apan, köpspelaren Rit-Ola, mest känd för sina våldsamma övergrepp, är närmast pucken men boxplaylustan Axelsson åker förbi honom och slår in pucken.

Så går det med en latmask som Rit-Olan, och eftersom sållet som en hysterisk kärring kliver av och skickar in lågkvalitativa ersättningen hanses som kastar in puckarna.

Lustan vinner första matchen borta i Apschtaan.

Nu har jag inte sett första och andra perioderna, men det jag sett är att apans vakters helt fallit ihop. Sållet har varit just ett såll hela slutspelet och nu är han tydligen så fjollhysterisk att han hittar på att filma en skada som inte finns. Och nu tvingas hanses som är ännu mer värdelös ut... det ser inte bra ut. Däremot har Lustan både JG och Lasse Johansson att tillgå.

Dessutom är det skrämmande att se Apans spel framför eget mål. De river bara omkull motståndarna på isen och höjdhopparen blundar som hade han fått citron i ögonen. Är detta hockey? Att försvara sig med spel eller fysik är en sak.

Men denna "parterr-hockey" där alla med annan tröja sliter man omkull och lägger sig på? Är det någon vi ska tvingas titta på? När jag ser sådan stånk-och-stönbrottning tänker jag bara på alla j-a bökar de släpper, luddigt och illaluktande. Att brottarna pysslar med sådant är deras sak, men i hockeyn spelar vi helst hockey. Kan ingen förklara det för zebrorna eller har de råkat få med sig brottarförbundets regelbok till matchen?

En annan tolkning är att aporna inte kan "hålla sig". Att de tycker att lustorna är så sexiga att de "vill". Jag har inge åsikter om det, var och en salig på sin tro. Men det där kan de väl spara till efter matchen. Att konvertera matchen till någon sorts live show är vi väl inte intresserade av?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En extrem parodi på hockeykommentarer i Cores eftersnack.

De tar upp att "tre av fyra semifinal fått skadade förstamålvakter" och diskuterar med hänvisning till att sållet klev av attackerna på vakterna.

Det är ju en viktig diskussion - men den har överhuvudtaget inget som helst inget att göra med det som hände. Det som hände var att ingen som helst lusta var på sållet, som ändå fick för sig att simulera skada på vänster ben som inte hade varit utsatt för något alls.

Men när det gäller överfallen på vakter finns det två definitiva händelser. fläskberget Hollywood med en medveten monsterkross på Torpet som dock repade sig. Då kastade de in köpspelaren Rit-Ola på nästa monsterattack och lyckades skada Torpet, fick en lättare vakt och vann semifinalen i sjunde matchens förlängning.

Bra att de tar diskussionen - men synd att de inte gör det korrekt utan på det här viset: allt annat än korrekt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Mest skrämmande är att Sjöberg kan bli uttagen till att döma en SM-final.
Kommentera