Luleå HF

115817 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1753959

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: :-) Ja, tänk att Apan i så stor omfattning hämtat tränare från Norrbotten - hockeylänet. Är väl också därför de ägnat sig åt att försöka sno talanger från Norrbotten också, eftersom de visste att det handlade om bra tränade pojkar.

Själva hyller de "talangfabriken Apan, som sprutar ur sig "egna produkter och kommande "NHL-stjärnor"" men förutom "värdegrunnnnnnnnnnd" har vi utomstående inte haft någon aning om vad den fenomenala träningen ska ha berott på.

Till dess Filip Gustafsson när han flyttade till Luleå, informerade om att Apans hela målvaktsträning bestod i att en icke målvaktskunnig förklarade "Ta pucken!".

Ja, det är imponerande. I alla fall mer imponerande än hatbrottslingen som fortsätter hävda att landslagsjanne är en "100% köpespelare".

Ett uttalande som inte säger något om landslagsjanne men säger en hel del om hatbrottslingens förvridna verklighetsuppfattning.
Uppladdat:

450x300-images_4.jpegimages_4.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu har Apan efter riktigt hårt jobb skaffat sig en riktigt fin motståndare under försäsongen. 31 augusti tar man emot Luleå Hockey i Aparenan.

Jag hoppas verkligen att matchen sänds live så man kan få se vilken nivå lagen håller så tidigt.

Speciellt intressant blir att se vilken vakt Apan väljer att köra med.

Blir det den "egna produkten" Lindvall, som lämnade Apan som junior sedan han tröttnat på den kompletta målvaktsträningen i form av "Ta pucken!" och därefter "bara" spelat för Sundsvall, Timrå, MooDoo, Västerås, Tingsryd, AIK och Arlanda Wings?

Eller hjälten erik "bak-och-fram" hanses som, efter att ha imponerat med <90% räddningar i 3/4 matcher i SM-finalen slog till med fenomenala hela 40%! räddningar i avslutande matchen, innan han böta ut efter 14 minuter och 6 sekunder.

Ja, det blir något att se fram emot. Erik "han har tagit stormsteg" hanses eller gustaf "när jag hade Timrås elitseriespade nådde jag <90%" lindvall.

Nu ligger vi pyrt till! Vi är välkomna till Aparenan! Kanske inleder jocke med apdansen (se nedan)?
Uppladdat:

450x300-thumb_4602.jpgthumb_4602.jpg

Kommentera