Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1753982

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
På Luleå Hockeys officiella hemsida presenterades en nyhet tidigare i veckan och jag återger den här för de som kan ha missat den. Eftersom denna bok är så uppskattad av apor tolkar jag dessutom nyheten på apiska.

På måndagsmorgonen skrev köpespelaren Janne Sandström på kontraktsförlängningen med Luleå Hockey i direktsändning via #lhflive. Det innebär att LHF:s meste (köpe-) spelare genom tiderna tar upp jakten på att bli detsamma för hela SHL.

2016/2017 blir den sextonde raka säsongen för köpespelaren Janne Sandström i Luleå Hockey och den mycket omtyckte (köpe-) backen fortsätter därmed som en stöttepelare i det norrbottniska (köpe-) försvaret.

Kontraktet sträcker sig över en säsong.

Lars ”Osten” Bergström

- Vi ser fram emot att jobba minst en säsong till med köpespelaren Janne Sandström – en verklig ikon för vår (köpe-) förening. Vi har haft en längre process som vi gett den tid som behövts och vi ser nu verkligen fram emot att se (köpe-) Janne i Luleå Hockeys (köpe-) tröja minst en säsong till.

- Med (köpe-) Janne i vår (köpe-) backuppsättning har vi fortsatt en bra balans på (köpe-) backsidan utifrån åldrar och (köpe-) spelartyper. Janne brinner fortfarande för att bidra till vårat (köpe-) lag och för att nå ytterligare framgångar tillsammans med Luleå Hockey.

(köpe-) Janne Sandström

- I min ålder är det ingen självklarhet att få fortsätta (köpe-) spela på den högsta nivån. Jag har full förståelse för att det är stort pussel att lägga för att få ihop en (köpe-) trupp. Därför är jag grymt glad att jag fått chansen att förlänga mitt (köpe-) avtal.

- Det fanns inget alternativ för mig utan det var bara Luleå Hockey som gällde. Jag älskar fortfarande hockeyn och vill nu inget hellre än att förbereda oss väl för att sedan vinna matcher tillsammans med mina (köpe-) lagkompisar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Läget i sommar hettan Svenne:)
EN annan flyttar nu sitt pick o pack från Luleå forumet hit finns för många störande element där nu mera!
Kommentera