Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1754900

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Har fortsatt på sparkboll, nu Belgien mot Italien, antagligen eftersom jag ställt in mig på att se sparkboll men bara fick se det svenska comaträsket i den tidigare matchen.

Och nu har vi två rejäla sparkbollslag, dvs Italien har jag inte sett så mycket av ännu, men räknar med att deras kompetens kommer att visa sig.

Jag har inte sett, skriver jag, eftersom det är Belgien som på ett bländande sätt äger matchen första tjugo minuterna. Mycket konstigt - jag har aldrig sett ett så bra Belgien. Rullar boll med perfekta pass som vore det Barcelona och med spelare som den ene efter den andre kan dribbla italienarna med kombinationer av decimeterfinter. Mycket imponerande. Den känsla man får är att Sverige mot detta Belgien kommer att få låna boll lika ofta som vi brukade få mot Spanien för några år sedan.

Hur det kommer att gå för oss mot Italien vet jag mindre om. Italienarna är ju som vanligt gående när de inte blixtsnabbt kontrar, så de är inte lika jobbiga som irländarna för oss och vi får nog ha boll ibland inklusive att Zlatan har en fördel på de italienska motståndarna som vet vad han kan och vet att han kan mot dem.

Men Belgien - vilket lag! Är det inte blivande europamästarna man ser redan nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nåja snabb Svensk analys Z och Z och Z samt Zömnpiller!

Belgien Vs Italien då har HÖGA förhoppningar om en rejäll godbit och so far so good!
Kommentera