Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1755957

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Verkligen skönt att här i Luleåboken är de båda hatbrottslingarna avstängda på livstid. Luften känns renare att andas.

Jag tog en klädnypa över näsan och skummade av Apboken och det är samma vedervärdiga dravel som vanligt.

Vinalkisen sitter och hyllar ungdomar som övertalats flytta 30-50 mil för att drillas i Apschtaan: de, som inte ger upp i sekten och flyttar hem utan tar sig upp i A-laget hyllas som "egna produkter", bevis på hur bästisgast Apans värdegrund är.

Men ungdomar som Cehlarik, Kukan och Jaros - som sett Luleås exempellösa framgångar i Europamästerskapen och kontaktat oss för att få komma till oss för att ta del av vår utveckling - val, de gjort som visar sig lyckade sedan de tränats i juniorserier, i allsvenskan och till slut i vårt A-lag till dess de belönats med NHL-kontrakt?!

Nej, dessa ska hånas och förlöjligas å det oändliga av hatbrottslingen medan hans svagbegåvad sidekick applåderar.

Det påminner hur vinfyllot satt och öste hån och spe över de finländare som spelade i Luleå Hockey till någon påpekade att det spelade fler finländare i Apan på den tiden, då knep han käft om det där och började några nya attacker med innebörden att de som inte höll på Apan var "mongos".

Ja fy fan. Den där typen av främlingsfientlighet och hatbrottslighet luktar bruna uniformsbyxor som för runt 80 år sedan var moderna på vissa platser och numera är det framför de tvenne datorer från vilka nämnda alkoholiserade hatbrottslingar förorenar internet.
Uppladdat:

450x300-thumb_472.jpgthumb_472.jpg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En franskspråkig schweizare "rankar" Europas bästa hockeylag. För detta använder han en "hemlig formel" där ligornas serie- och slutspelsresultat, samt ligornas relativa styrka ingår.

Det imponerande med hans "ranking" är att av någon konstig anledning rankades kontinentlagen speciellt inledningsvis mycket högt, i synnerhet det lag frogen höll på.

Helt sjukt är hans stenålders sätt att jämföra ligornas slagstyrka med varandra. Genom att kolla på landslagens insatser. Då ska betänkas att ett svenskt landslag vanligen saknar sina 50-100 bästa spelare, samt då att ligorna innehåller många utländska spelare,inte sällan topparna i sina ligor.

Däremot finns ju Europamästerskapet för klubblag, men så långt har froggen inte tänkt.

Ytterligare ett exempel: Aplaget med robothockeyn rankas trea, då förstår alla hur illa det är. Apan fuskade sig vidare till final i vårens slutspel, men skulle varit utsparkade tidigare. I serien var det så här:

Frölunda var genomsnittligt bäst omgång 1-18.

Luleå var genomsnittligt bäst omgång 19, 20, 21, 22, 23, 24. 25. 36, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 och 52.

Apan var aldrig bäst.

Rankning som #20-40 skulle mer motsvara förväntningarna.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
De två idioterna på Apsidan trampar vidare i den gyttja som är deras uppfattning om hockeydiskussion.

Nu har Luleå Hockeys VD intervjuats av Norrländskan och förklarat att den femåriga satsningen att nå ikapp Apans försörjningar av junisar ger resultat och det mesta tyder på att vi nu är ikapp. I samband med det beskriver han att ungdomar från andra länder söker sig till Luleå, ibland redan som 15-åringar, för att utvecklas och så småningom t o m erbjudas plats i NHL; och lyfter Pistol Pete och Kukan som exempel.

Nu råkar NSD citera det något fel, och Vips! steppar sidekickdåren - idioten - upp för att från sitt i Övik belägna tangentbord hacka ned allsköns skit och dravel.

Ja. Folk söker sig till Luleå från olika platser i Europa. Ja, Pistol Pete var 15 år när han skrev på för Luleå Hockey och flyttade till Luleå.

Nu spelar inte åldern någon större roll. Vi anpassar oss efter verkligheten.

När det gäller Apan är deras mygelchans att sno andra lags talanger precis när de slutar 9:an, innan de börjar högstadiet.

Men den åldersstrukturen är inte genomgående för Europa. Väljer någon att komne till oss skiter vi högaktningsfullt i vid vilken ålder Apan stål andras talanger i. Vi ser till andra kriterier.

En gång till: vi skiter fullständigt i när Apan stjäl talanger. Det är ingenting som har med oss att göra. Den stöldklubben kan jämföra sig med andra stöldklubbor.

Att främlingsfientliga hatbrottslingar med svag begåvning tycker annat intresserar oss inte. Att dessa kräkmonster har svårt att förstå något har inget med oss att göra. Det är deras ap-problem.
Kommentera