Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1756233

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
HokkZorz: Nåja det fanns ju en annan herre som skulle haft den spärren på långtid!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu över till dagens glädjande nyhet!

Kal-El Mouillerat och Tim Kennedy!

I dagens LHF Live presenterade Robban och Osten Luleås sista rekryteringar till årets trupp. En kanadensare och en amerikan som båda är centrar:-) Som jag förstår det tuffa och arbetsvilliga poängproducenter som hamnat något under NHL-radarn tills vidare.

Det här är spännande men förstås till viss del osäkert. Luleå har ju vid sidan om svenskar haft synnerligen lång och god kunskap om värvningar från Finland och Tjeckoslovakien men senaste åren börjat hämta backar från KHL medan man haft mindre erfarenhet och kunskap om att identifiera och hämta från AHL - låt vara att Tim körde senast i KHL. Läjkrarna och några andra lag har under längre tid än vi arbetat på den nordamerikanska marknaden och ofta lyckats utmärkt - för Länkarnas del med ett Glud som resultat.

Nu hoppas och tror vi att dessa två kommer att gå in och bli de förstärkningar vi hoppas på, även om man vet att det ibland slår fel och spelaren inte anpassar sig utan glider bara omkring för lönen.

Härligt arbete och fin insats av vår duktige Ost - SHLs mest erfarne och dessutom en klok person som arbetar i det tysta och kommer med besked när besked finns att ge:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
BusarnasBuse: jao, Tycker det finns en del personer som får vara kvar med ursäkt att man inte är frozzare och tillåts häva ur sig massa dynga utan nån som helst relevans eller verklighetsanknytning. Jag har ingeting emot negativa poster, förutsatt man har torrt på fötterna. Tyvärr så finns det en del folk som snackar massa skit om Osten och ledningen i laget så fort dom får chansen, det är inte ok. Faktabaserad kritik JA, skitsnack och ryktesspridning, NEJ.
Kommentera