Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1775305

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Äsch, låt trollen hålla på sådär att klanka ner på oss...absolut va det en skämigt dåligt match av oss, men vi hockeyälskare har iaf rent mjöl i påsen.
När SKAIK bara förlorade här i upptakten (och ärligt talat spelar de inte imponerande alls än) inte fan orkade jag hålla på att håna, fastän i ärlighetens namn fanns det ett öppet läge för det med tanke på vad trollen har hållt på med, men varför? Skrev istället att att jag trodde på en vändning för SKAIK.
Detta är ju ett bevis på va de är för några...då det går bra så tar de upp SKAIK till skyarna samt håna, hata, ljuga och göra spektakel av andra lag men när det har gått dåligt har man inte sett till de, tystas av alla har Yoda vart då.
Men så fort SKAIK nu har gnetat och fuskat ihop sig några poäng så är de helt plötsligt världsmästare igen och hatet och hånet kommer mot andra lag då tuppkammen är på topp....typiskt troll.
Tyvärr vet jag inte om det finns nån moderator som har "stake" nog att stänga av de på en gång, inget ont nu mot Sofos men jag fruktade från början att han inte skulle våga det, trots att han har haft en massa anledningar att göra det.
Vet iaf av en SKAIK-supporter som skulle våga, men vet inte om han är aktiv längre på hockeysnack.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Suck suck å dubbelsuck...med riktning mot Team Troll...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lider med er Luleågubbar men ni kommer komma igen det är jag säker på!
Kommentera