Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1775438

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
{Blister Brigade och Knegare}: Det låter ju väldigt intressant!

Av de som funnits här tycker jag att någon av er skulle vara de bästa tänkbara. Nu menar jag inte eftersom jag gillar er bägge och ni är trevliga när ni är här utan eftersom ni hela tiden varit vettiga och med omdöme. Skulle ni ta den rollen som moderator skulle ni få min respekt; det kan jag garantera och jag skulle vara beredd att sträcka mig mycket långt för att bidra till att det blir bättre ordning och att speciellt Apsidan skulle bli en plats dit folk kommer med glädje.

Sofos ville nog väl men var inte beredd att agera mot trollen tillräckligt konsekvent.

Skulle jag ha uppdragit hade jag förstås omedelbart livstidsavstängt trollen, men vill ni vara mer försiktiga kan ni ju börja med kort avstängning och upprepas brotten utdela längre och så vidare till ni når till livstidsstraffet - vilket ni säkert gör.

Med kunskap om trollbeteenden kommer de att gny och gny men då är det bara att säga att vi bestämmer, punkt.

Ni, säger jag, och jag undrar om det inte är precis rätt? Ni två i kombination skulle bli perfekt. Då behövde inte den ene känna att man alltid måste vara närvarande för att bevaka vad som händer.

Det är ju så att det INTE behöver vara en enda moderator. Ni kan dela på uppdraget. Jag tror att Pölsan och MooDoo har tre vardera.

I detta nu har Sofos trätt av men innan dess utnämnt en MooDooist som moderator. Men alla tycker nog att en Apsupporter är bäst för jobbet. Om ni båda förklarar att ni är villiga tycker jag att ni kan informera offentligheten om detta stöd för er ansökan.

Nu tar jag det i versaler så ingen missar det:

JAG TYCKER ATT KNEGARE OCH BLIZZARD SKA ERBJUDA SIG ATT BLI MODERATORER FÖR APBOKEN OCH ATT - OM DE SÖKER POSITIONEN - VI ALLA MEDDELAR VÅRT STÖD FÖR DETTA SAMT ATT VI ALLA ÄR VILLIGA ATT GÖRA DET VI KAN FÖR ATT GE STÖD FÖR DERAS ARBETE I SYFTE ATT APBOKEN SKA NORMALISERAS.

:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tror jag vet vilken MoDoit det är också...tyvärr tror jag inte att han skulle städa upp där, mer åt hållet att det skulle vara samma läge som nu om inte värre. För hela hockeysnack skull borde det bli helst Knegare, men Blister tror jag också skulle hålla nivån i ett bättre läge.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hell yes👍🏻 men jag tror inte på några kortare avstängningar utan dom här två trollen måste bort för alltid, sen kommer dom med all säkerhet skapa nya nick (men kommer ju att avslöja sig direkt) men det går att kolla detta på en teknisk signatur tror jag så detta kan kommande moderator kolla med Peja i Brynäsboken han kan detta👍🏻
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har tänkt mig ifall man får förtroendet ganska exakt det du nu plitade ner...å delar gärna posten med Blister...
Kommentera