Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1784837

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Som jag mindes det hela så under nåra veckor så besökte han dessa tre städer tillsammans med farsan för att se vad som "passade" grabben bäst. Och "paketerbjudanden" som komme från Modo å Lule var bättre än Skelleftes...å dessutom så var Lule väldigt på att "signa" grabben men han valde Skellefte ändå...å som jag ser det så körde Lule ett intensivare komsi komsi men valet bidde ändå Schtaan AIK.

Å jo det bevisar INTE att Skellefte snodde spelare från löven/Ume...grabbarna ville utvecklas å det kände dom att dom inte kunde göra här. Om du nu är så säker på motsatsen...då det gäller Ume kontra Skellefte...varför har du då aldrig tagit upp ALLA grabbar som gått till Modo istället....betyyydligt fler den vägen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Jag vet ju att när det gäller Oscar Sundqvist hade Apan kört komse, komse ända sedan sommaren efter åttan i högstadiet, dvs ett år innan besöken då det skulle ses på plats och skrivas på ansökningar. Hur var det med grabben Öhman - hade han utsatts för komse-terrorn ett år innan beslutet han också?
Kommentera