Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1784842

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Det var ju i högsta grad intressant att du har så utmärkt direktinformation om omständigheter rörande hockeygymnasiet.

Då har jag en fråga. Hösten när unge Anton gick i andra ring i Apschtaan hände ju en del i hockeygymnet och eftersom det handlar om så få elever känner ju alla varandra. Skelleftepojken Gustaf Burström sattes att byta om i en skrubb på skoltid för att han inte skulle få höra vad läraren undervisade de andra eleverna om. Ett pedagogiskt grepp som ledde till att Skolinspektionen utdömde ett straff på 40 000 till skolan men Apans lärare hävdade att de gjort allt rätt och avsåg fortsätta så, stödda av Pea till Skolinspektionen hotade med att flytta eleverna till Umeå, först då gick värdegrunnnndsamazonen Nordström in och förklarade att de skulle skärpa sig. Samtidigt beslutade unge Einar Emanuelsson om att hoppa av gymmet och stack hem till Kiruna. Efter det läsåret beslutade Lucas Wallmark att hoppa av och drog till Luleå.

Det låter ju spm att det hände en hel del "intressanta" saker på Apans hockeygym det året.

Vore jag pappa Öhman skulle jag ha oroat mig för hur unge Anton hade det igen-kligen så han måste ha frågat pojken. Antar att även du undrade och frågade arbetskamraten pappa Öhman.

Nå, vad fick ni veta? Berätta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Faktum är att det var inte bara Gustaf som sattes "åsido" utan även denna Öhman av vad jag hört och förstått men han tog inte illa vid sig av "behandlingen" utan bet ihop...tydligen så de flesta som kom "utifrån" fick vara med om detta men enligt Öhman så var det bara Burström som surade till...allt enligt farsan hans som tyckte det var en storm i ett vattenglas eftersom behandlingen som sonen fick i Ume var värre...grabben kommer från en bruksort å kanske därav inte gjord som vi säger här "borti möranspisse"...nedärvt i generationer...
Kommentera