Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1784846

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Eller så visste dom om att det kunde bli nåt liknande det de fick vara med om här i Umeå...utan bet ihop å visade att dom kunde ta lite skit å utvecklas ändå.

Fast då man läser Eliteprospects så är Burström "egen" produkt å varför han hamnade bland "utbölingarna" var väl extra knäckande.

Nåväl...tror du kan dämpa det där med att Skellefte "snodde" spelare från löven nu...dom hade inget val än att dra...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Jag säger inget om att en grabb som är duktig på hockey är beredd att satsa på sin dröm och söker sig dit han kan utvecklas bäst. Eller tjej för den delen ned tanke på vad Tindra Holm kommer att göra till våren.

Det jag tycker är beklämmande är när en klubb börjar kontakta småpojkar för att övertala dem, grabbar som inte är mogna att stå emot "operation övertalning" och fatta mogna beslut.

Kärpäts Sebastian Aho - inte Apbacken från ume alltså - har ju berättat att Tornios Puljujärvi kontaktades av apledarna när han nyss fyllt 13 år och de försökte lura honom till Apschtaan men finnarna räddade honom till närbelägna Kärpät. En finsktalande 13-åring skulle Apwallson ha att flytta 25 mil hemifrån ensam till en stad där han inte förstod språket! Luleås Isac Lundeström ringde apledarna när han var 13-14 för att lura honom att flytta från Luleå Hockey till Apan. Och så Luleåsupportern Oscar Sundqvist då.

Nej. Jag tror inte att alla pojkar självmant sökt sig till Apan, nej. Och när man lurat till sig så unga pojkar genom påtryckningar är det extra allvarligt när Skolinspektionen upptäcker att Apans ledare utsätter dem för kränkande särbehandling.
Kommentera