Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1785008

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Du menar Rit-Olan? Ja, när han var ju inledningsvis jäkligt duktig i MooDoo men slocknade mot slutet och när MooDoo släppte honom till Trottoarkantens IF och han plötsligt började ösa in baljor undrade jag varför och kollade upp hans karriär och fann att det var ett mönster från hans sida.

Påminde om när Juventus ville ha Zlatan och sa åt honom att göra sig omöjlig i Ajax så de fick honom billigare. Varpå Zlatan började slåss med en lagkamrat på träning vilket slutade med att Ajax aldrig ville se honom mer, släppte honom billigt och var glada att slippa se honom.

När sedan Rit-Ola köptes skadad av Apan tänkte jag att det kunde sluta på de vanliga sättet. Och när han, fru Distriktsläkaren och Näsan kom ut ur avtalsgarderoben och berättade om yrseln visste jag förstås att det medicinskt bara var dravel och dessutom följde det Rit-Olas mönster.

När han nu ska ynka sig till Trottoarkanten tycker jag det är hög tid att någon slår näven i bordet, gärna en apnäve.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja då du tycker så kan du ge dig faan på att det blir tvärtom...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag hoppas också att Skeå stoppar Ritola. Det är sällan jag tar Skeå i försvar men jag hoppas att de inte låter den där legoknekten pissa på dem ännu en gång. "Experterna" kommer väl rasa och tycka det är osportsligt men jag är allergisk mot kontraktkrånglare som t.ex. Ritola, Sigalet och Johan Fransson. De får gärna bli bortglömd i någon annan liga för min del.
Kommentera