Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1788416

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Avslutningen av matchen Apan-Röglarna diskuteras överallt och karakteriseras som domareskandal, även om det knappast är oväntat när Patrik Höjdhopparen Sjöberg är inblandad.

Inte bara att det är fyra domare som inte kan upptäcka att Apan under längre tid spelar med sex man. Dessutom följer höjdhopparen upp sin kollaps med att a) visa upp Eldebrink på läktaren när han klagar b) anmäla och få en röglare avstängd för att denne gjort en gest mot en Apa efter att ha hånats av samma apa efter det felaktiga målet.

Skandal.

Jag kollar upp var apsupportrar diskuterar saken.

a) Northpower. Ärligt och korrekt.
b) Norran. Likadant där.
c) Apboken på hockeysnacket: Ingenting alls. Där pågår som alltid ingen hockeydiskussion.

Däremot sitter sidekicken och attackerar riktiga apsupportrar för att de diskuterar saken i en annan bok, nämligen vår bok. Är det så konstigt? Knegarn och Blister är de apsupportrar som skrivit mest på Hockeysnacket överhuvudtaget. Om vi räknar bort de två hatbrottslingarna under tre pseudonymer, plus ante jonsson, som bara hoppar in då och då sedan massor av år, vanligen med luleåhån som motiv. Men när dessa två riktiga supportrar skrivit i Apboken har de attackerats av hatbrottslingarna med mer hat än de kör mot andra. Så min gissning är att de inte har lust att skriva i apboken förrän de två maligna trollen stängs av för gott.

Två troll förresten? Det verkar ju nu som att de kompletteras av ett tredje. Ett troll som sent på natten med undermåligt språk - faktorer som lyfter misstanken om att vederbörande tittat alltför djupt i flaskan - dyker upp och nonchalerar den stora snackisen i hockeysverige; apans regelvidriga vinstmål - för att i stället börja gny och gnälla över ett regelrätt bortdömt apmål tidigare under match, där en apa slagit in en puck i en sedan länge flyttad målbur.

Jag konstaterar att om man vill veta vad Apans hockeysupportrar tycker om vad som händer kan man läsa på Northpower eller t o m i kommentarerna under Norranartiklarna. Men inte i härvarande Apbok, där det rena avskrädet tagit plats. I form av tre udda existenser, tre hockeyinkompetenta som blundar för hockey och bara tycks trivas med hat och hån. Man mår illa.
Uppladdat:

450x300-treapor.jpegtreapor.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Sven Sewage första inlägg enligt historiken började med hat...så inget har förändrats.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Håller till fullo med föregående talare...
Kommentera