Luleå HF

115808 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1788925

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att f d friidrottstränaren Ulf Karlsson idag dömts till 24 000 kr i böter för grovt förtal av Zlatan, av Tingsrätten i Karlstad. Dessutom får han betala 50 eller 100% av sina rättegångskostnader á 20 000 kronor (oklar information härvidlag).

Vi får väl se om förtalaren överklagar till Hovrätten.

Jag tycker det känns riktigt fint och fr a att Karlssons advokat misslyckades med sina försök att mygla bort det hela med att hävda att hans grova förtal skulle frias och tillåtas med hänvisning till tryckfrihetsförordningen (vilket han bara fick gehör för när nämnde Karlsson fortsatt det grova förtalet i form av svar på fråga från journalist). Vi talar om den grundlag som brännvinsjournalisten Fehlman under flera år gömde sig bakom för att fritt kunna ljuga och hitta på lögner om Luleå Hockeys företrädare och supportrar.

Låt detta bli androm till varnagel och jag nämner inte vilka "skribenter" jag har i åtanke.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket trist att läsa om vad som drabbat Skellefteå AIKs i särklass bäste spelare Oscar Möller eller snarare hans fru och de är nu på väg till Nya Karolinska Sjukhuset där jag hoppas att de kan få all hjälp vid neurokirurgiska kliniken.

Inte bara att Oscar är en sällsynt sympatisk person vad man kan förstå. Dessutom är det oerhört tragiskt när unga människor och familjer drabbas.

En stund som denna känns våra "meningsskiljaktligheter" inom hockeyn oerhört meningslösa för att inte säga pinsamma.

Allt gott till Oscars fru och hennes familj.
Kommentera