Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802048

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Håller med dig om coach challenge. I NHL kan de välja att utnyttja den förlora sin timeout. När man ser SHL-matcherna tycker man tyvärr att challenge skulle behöva utnyttjas mer ofta än en gång per match, speciellt för vissa zebror och när det gäller herr höjdhoppare skulle challenge behöva utvidgas till att omfatta samtliga utvisningar han blåser i vissa matcher.

Jag har ju tidigare skrivit om att herr höjdhoppare t o m hade mage att till DIFiplinnämnden anmäla en färgad sjukgymnast i Karlskrona som höjdhopparen påstod efter match ha presterat "läppfladdrande aktiviteter" i riktning där höjdhopparen stod. Och DIFiplinnämnden dömde ut avstängning av sjukgymnasten ett antal matcher samt böter motsvarande 1/3 månadslön för denne!

Jag tycker det luktar illa och misstänker herr höjdhoppare för smygrasistisk anmälan och skulle gärna se en motanmälan mot nämnde höjdhoppare för saken. Men Peter hejsahejsan Andersson rör inte ett finger utan förklarar höjdhopparen för vår mest erfarne och kompetente zebra. Usch!
Kommentera