Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1806676

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har något utjämnat spelet men nu tycker Apan Alm att det är en kul idé om han - helt ensam med pucken under kontroll bakom eget mål - halkar omkull som en Bambi på hal is och ger bort pucken till en naken Krona. Denne direktspelar till naken Krona i slotet som direktpangar in 2-0 på sållet Ortio.

De som inbillade sig att Apan skulle vara helt j-a opålitlig i denna så viktiga match: ni hade helt rätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hmm, tyvärr måste jag säga, för våran del hade det ju varit bra att The Mönkey hade vunnit...men de viker ner sig. Lite konstigt, för de har ju egenkligen mkt att spela om, de kommer ju att få sämre läge i slutspelet och med tanke på hur si och så The Mönkey har spelat denna säsong så kommer det inte att sluta bra för dem.
Nåväl, för våran del har resultaten inte varit med oss på de andra lagen vi kämpar om play-in platserna med. Fattas bara att vi inte tar tre pinnar idag och Djurgården vinner över Malmö :(
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan fular, får utvisning.

Kronan tackar och tar emot och målar i PP igen.

3-0 till Kronan i första perioden.

När man någon gång behöver att Apan levererar det de kan....

Lita aldrig på en Apa.

Kronan har ju vanligen typ 3-4 skott per period. Idag, mot en j-a skit-Apa, har Kronan skotten med 17-10 och målen med 3-0.

Jag har gått igenom 10 upphöjt i 18 olika anledningar till det scenario vi sett nere i Kralskrona under första perioden och efter noggrann analys kunnat utesluta samtliga utom en: Apspelarna har satsat stora pengar på Kronanvinst och passar på att tjäna rejält med pengar på en match där de ändå skiter i poängen. Nu vet jag inte men gissar att CryBert stått för organisationen av insatserna så väl på planen som på bettingsites.

FY FUCKING FAN!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Eh?! Sållet Lindvall,va?
Kommentera