115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1809780

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Världsklass, Malmö gör mål på sig själv och ändå blir det videogranskning.
AVGÅ!

Lindberg Råkkar: Hmmm, det hände visst en del efter matchen, stack iväg på innebandyträning efter andra perioden.
Håller med dig i båda dina inlägg...helt sjukt att vårat 4-3 mål döms bort, Sweatt är inte med skridskorna i målgården samt att det är Malmö själva som skjuter in pucken i mål....även om Alsenfelt skulle varit 100% ostörd hade den gått in ändå.
Sen spelar faktiskt Luleå en bra match, iaf första och andra perioden som jag såg och borde varit i en 4-0 ledning om målet godkänts samt att Lassi inte silat...alla tre målen han släppte in får han ta på sig.

Men, fördömde Cmore studion Luleås bortdömde mål på samma sätt som de fördömde Örebros bortdömda mål i matchen hemma hos oss under seriespelet??