Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1812774

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Slutspelet bortåt halvvägs och efter de tidigare resultaten möjligt att spå fortsättningen

HV-Warulfven 3-0
Ja, det här måste vara klart redan. Finns inget som talar för att Ulfven ska ta fyra matcher i rad mot starka Tjurgårn

Frölunda-Apan 1-2
Känns som att Frölunda lagt av nu. Det handlar ju om ett lag där mer än hälften är ersatta från ifjol och även om det gick bra länge i serien har de varit svaga hela 2017 och när nu Apan vann match två efter att ha tjafsat efter varje avblåsning känns det som ett Frölunda som är för bekväma för att idas ta i och nu vill de bara släppa två snabba så att de kan ta sommarlov och koncentrera sig på stadens igen-kliga sport sparkboll, samt ta en pilsner på Avenyn och spana in flickor. Tycker inte att Apan är specielt märkvärdiga men överraskande nog är komplementspelarna beredda att göra sitt bästa och för varje match blir antagligen Möller bättre och bättre. Hur långt kan det räcka?

Läjkers-Malmö 1-2
Sam Hallam har en räv bakom varje öra och brukar kunna få laget att gå samman för att neutralisera motståndet. Men är Malmö neutraliserbart? Jag är inte säker på det. Var innan slutspelet säker på att Läjkrarna skulle ta vilket lag som helst, men hej så man bedrar sig. Sanningen är dessutom den att igen-kligen står det 0-3 för malmö, men en usel zebratabbe stal en match av Malmö. Än är det för tidigt att räkna ut Läjkers men jag tycker att det lutar för Malmö nu.

Pungen-Pölsan 1-2
Den kanske mest svåra kvarten att tippa. Pölsan leder, men Pungen tog senaste. Båda lagen är starka nog att vinna men i detta nu ett försprång för Pölsan speciellt som de leder drabbningen i detta nu.

Så, vilka semifinaler blir det? Nedan tippar jag i trolig ordning uppifrån och ned:

1.
HV-Malmö
Apan-Pölsan

2.
HV-Malmö
Apan-Pungen

3.
Läkers-Apan
HV-Pölsan

4.
Läjkers-Apan
HV-Pungen

o s v
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Låter troligt, men måste bara vara petig som vanligt å rätta dig lite. Tänkte på scenario 1, Apan-Pölsan ska egentligen vara Pölsan-Apan iom att Brynäs har fördel hemmaplan ;-)
OM det skulle bli så...tror att Frölunda "tjuvar" tillbaka en bortamatch, antingen ikväll eller på lördag och den serien slutar 4-3 till Frölunda.
Men visst håller jag med att det inte är samma Frölunda som tidigare under säsongen.
Kommentera