Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1812793

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Du har så rätt, som vanligt :-)

Tycker också att man "känner igen" vad Frölunda kommer med i slutspel efter våra tidigare uppgörelser med gänget.

Vissa årgångar känner man att de kommer att ge allt för att vinna, men andra slutspel märks det att de inte kommer att bry sig och när man ser det vet man att det bara är en tidsfråga innan de är borta.

Igen-kligen är det Frölundas sanna natur: att vika ned sig snabbt i kvartsfinalerna. Det är bara enstaka år de lyckats ta sig samman för att anstränga sig och ge järnet. I år tycks vara ett mer "normalt" år för Frölunda som längtar efter sommarlov.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att den inte så begåvade farbrorn i Övik, sidekicken, gnyr om att förtal förekommer i Luleåboken. han är ju så förvirrad att ingen förstår vad han skriver, men det torde handla om Apans olagliga parkeringsavgifter.

Det hela är mycket enkelt.
1. Apan har i 30-35 år tagit ut avgifter för de som parkerar på ett markområde utanför Aparenan (källa: Pea)
2. Marken tillhör kommunen och något avtal om att Apan ska få ta parkeringsavgifter där har aldrig funnits (källa: kommunen).
3. Kommunen har förklarat för Apan att den inte har rätt att ta ut dessa avgifter; bl a dokumenterat för 10 år sedan (källa: kommunen).
4. Apan har struntat i varningarna och fortsatt ta ut avgifter (källa: Pea och kommunen)
5. Nu i år har Apan slutit avtal med Kommunen och kan från och med nu ta ut avgifter. Men tidigare var det inte ett lagligt förfarande: källa kommunen).
6. Norran har räknat på det hela och kommit fram till att det handlar om >1 miljon i olagliga avgifter som Apan tagit ut under åren (källa: Norrans journalister).

Det är förstås i högsta grad anmärkningsvärt att en elitserieklubb brutit mot lagen i så många år och tillskansat sig så stor summa som de inte har rätt till. Ännu mer anmärkningsvärt hur Pea dels försöker ljuga bort fakta, men ställd inför sanningen hotar journalisten och hävdar att detta ska det inte skrivas om med hänvisning till värdegrunnnnnnnd (källa: Norrans journalister).

Var, bland ovanstående, finner man förtal av tidningen eller citerat av andra?

Min tolkning är den att sidekicken delar Peas uppfattning nämligen hyschhysch med hänvisning till sektens värdegrunnnnnd.


Se gärna kommentarerna från Skellefteåborna under artiklarna för att finna ut hur kommunens invånare ser på saken...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu berätter mädhåken varför Alsenfelt inte spelade utan Torpet tog spaden.

Alsenfelt är magsjuk. Nu vet vi förstås inte arten av magsjuka men så här års brukar det ju handla om vinterkräksjukan Calici till dess att motsatsen bevistas. Återstår att se var och hur Alsenfelt i så fall smittats. Det kan ju hända att fler malmöspelare smittas?

Plötsligt ökar Läjkrarnas chanser att nå semifinal. Kanske.
Kommentera