Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1813683

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Trottoarkanten har tydligen anmält en lugg till DIFiplinnämnden. Nu vet jag inte om det finns någon s k gentlemens agreement om att inte anmäla varandra nere i träsket allsvenskan.

Men snopet för wikegård och apmonstret som tjatat sig grönfärgade av att hävda att bara Osten har anmält.

Grejen är den att ett sådant "agreement" anser jag att fjärtbubblorna nere i Sydbotten kan stoppa så jävla högt upp genom tjocktarmen, tunntarmen och övre magtarmkanalen att det sticker ut mellan tänderna tillsammans med de svarta tungorna.

När mutkolvsförbundet, korrumperad media och klubbar från största städerna och högsta inflytandet tillsammans med ett rättsväsende från zebror via lärling till DIFiplinnämnd som är mer korrupta än gamla ryska domstolar som dömde de, som hade annan politisk åsikt, till livstidsvård på psykiatrisk klinik eller gulagläger.

Jag står >100% bakom Ostens 1) anmälan av Ölwegård och Nilsson till DIFiplinnämnden, samt 2) överklagandet till Riksidrottsförbundet av Abbotts avstängning mot Köplustan.

Wikegård och apmonstret som tjatat ihjäl sig med den skiten är inte ett dugg mer moraliska än de nämnda ryska domarna. Fy fan, vilka vidriga äckel!
Kommentera