Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1813739

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Åh herregud den där Bert. Står och bankar sig för bröstet under intervjun över vilken bra tredje period Skeå gör. ALLA som kan något om hockey såg ju tydligt att Frölunda bara var intresserade av bevaka resultatet efter 3-0. Sedan var domarna horribla i Skeås favör ikväll. 9 vs 1 utvisningar där bägge lagen spelade precis likadant. Kul iaf att Frölunda äntligen har vaknat för nu tror jag på allvar att de vinner de två sista matcherna. Även kul att se skallkrossar-kroaten flyga över sargen ett par ggr :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: och Sven....jo, men sen vet jag inte om en viss nervositet infann sig också hos Frölundaspelarna eftersom dom gjorde en massa misstag i egen zon samt såg passiva ut så SKAIK fick ganska många gratisanfall pga av det....hade inte varit nöjd med det om jag varit Roger. Sen är det ju också så att Frölunda stannade av och började försvara istället.
3-2 i matcher till SKAIK nu och Frölunda "stjäl" tillbaka nästa match till 3-3 :)
Och samtidigt gjorde Växjö en stabil match också och reducerade till 2-3 i matcher...kanske dom vänder på steken också nu :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Hmm, missade väsentligen matchen Frölunda-Apan men om Frölunda skärpt till sig och kan få stopp på Apan vore det ju intressant.
Kommentera