Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1816783

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att MooDoo blev svenska mästare för både A-junisar och B-junisar. Snacka om stark plantskola och om nu inte AHL/NHL snor för många för snabbt har vi en anrik klubb som med egna produkter återtar sin rättmätiga plats i högsta ligan snart.

Finns en annan klubb - dysteriets dysenteri - som har påstått sig vara bästigast på allt men deras A-lag åkte i kvarten medan J20 och J18 avpolletterades redan i åttondelarna.

Upp flyga orden. Tanken stilla stå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tolkar detta ( fritt) som ett TACK för Grattis till de dubbla Gulden! Strongt, har inte full koll, men det är väl inte ofta det hänt att samma klubb tagit BÅDE J18 o J20-guld? Vet att moodooisterna tidigare Finalspelat med båda, men då missat dubbel-Gulden. Må din Saida-profetia slå in, SNARAST! 1-april blev en slags 'Karma - a bitch" map Leksands degradering, präxis 1 år efter deras snöpliga stöld av vår SHL-plats. Samt J18 o J20-Semi-vinst.
I Kållåseum hände mycket märkligt, med en militär som whistle-blower, o Goa Gubbar vid klockan - de glömde slöa ner den tillräckligt många millisek denna gång! Karma...
Kommentera